Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Krizokolla - Korall fülbevaló

Hszien Kft.
2.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 2,5 cm

Ásványok: krizokolla, korall

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.190 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A krizokolla az éltető energia és a béke megtestesítője. Kiválóan segíti a meditáció és elmélyülés folyamatait, illetve segít erősebb kapcsolatot teremteni az égi világgal. Képes arra, hogy egy adott téren belül elvezessen minden nemkívánatos és negatív energiát. A hirtelen változások, váratlan események esetén képes egyensúlyban tartani a birtokosát. Képes a teljes csakra rendszert megtisztítani, feltölteni és szükség esetén energiáit megnyugtatni. A szeret megélését és kimutatását támogatja. Az önismeret során remek társ válhat belőle, céltudatosságot és önbizalmat ad a személyes úton. Használóját arra ösztönzi, hogy kerüljön bárminemű hazugságot. Fizikai szinten segíti az ízületeket, emésztőrendszert, tüdőt, májat, veséket és beleket. Jótékonyan hat a pajzsmirigy és a menstruációs problémák esetén is.

A korall nem ásvány vagy kristály, de kiváló és finom energiákkal rendelkezik, így gyakran alkalmazzuk ezek jótékony hatása miatt. A hagyomány úgy tartja, mivel millió kis élőlény építette fel a korallokat, így az ő bölcsességük és összetartásuk benne van minden darabban. Régi időkben is talizmánként alkalmazták, hogy távol tartsa a rossz szellemeket és energiákat. Használatával könnyebben el tudjuk fogadni mások életvitelét, gondolatmenetét, hozzá állását a dolgokhoz. Könnyebben kapcsolódunk másokhoz, akár nem ebben a síkban létező lényekhez is. Az várandóság idején, minimalizálja az azzal járó kellemetlen és olykor nehézkes problémákat. Kisgyerekeknél támogatja a jó közérzet, az egyéniség megtalálást, a személyes fejlődést és az életút megtalálását. Fizikai szinten segít a vízhajtásban, az ödéma, a hormonok, a csontozat problémáin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!