Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Krizopráz golyó

IN
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: krizopráz

Méret: 4 - 5 cm

Származási hely Madagaszkár

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

krizopráz megtanítja felismerni és megélni a bennünk lévő isteni minőséget, mindemelett megtanítja miként legyünk ezen hatalmas egység szerves része. erőteljes igazságszerető kő, így használója esetében felerősödhet az igazságérzet, az esetleges hazugságok és titkok pedig lassan a felszínre fognak jönni. Nagyfokú elhivatottságot teremt, a munka, a magánélet és a hobbijaink területén egyaránt. Ösztönöz arra, hogy törekedjünk egyre jobbak elleni. Képes a fizikai testbe bevonzani az univerzális erőket, és egy állandó áramlásban tartja a szív és a szex csakra között, ezzel fokozva alkotóképességet. Arra törekszik, hogy elfogadóak legyünk önmagunkkal és mindenki mással szemben, így csökkenti az önző megnyilvánulásokat és viselkedésmintákat. Segítségével, sokkal tudatosabban szemlélhetjük életünk minden pillanatát. Fizikai szinten jótékony hatással van a fertőzéses megbetegedések, a szemproblémák, az agyi és idegi nehézségek, bőr és szív problémák, a hormonháztartás megbetegedése esetén. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!