Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Kryon 12 - Az emberi DNS 12 rétege

Ár:
2.900 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Kryon 12 - Az emberi DNS 12 rétege

Unio Mystica Kiadó, 2018

344 oldal,  ISBN: 9789630847094

Elérhetőség: 10 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Utunk egy csodálatos fordulóponthoz érkezett 2012 esztendejében, és az evolúciónk teljesen meglepő módon változik tovább: az ember (újra) ráébred arra, hogy valójában egy multidimenzionális lény, aki csupán belefeledkezett a háromdimenziós valóságába.

Ennek a fejlődésnek egy elképesztő és elemtális jelentőségű mérföldköve az, hogy egy kézzelfogható formában is megismerhetjük létezésünk alapjait, az emberi 12 multidimenzionális DNS réteget. Kryon kézenfogva vezet bennünket önmagunk mélyére, mint egy segítő társ ? vagy ahogyan Ő fogalmaz: családtag.

Az Olvasó előtt csodálatos lehetőségek és ismeretek nyílnak meg, s ahogyan haladunk lépésről lépésre, úgy sejlik fel előttünk egy teljesen más módon megközelített Élet. Kryon minden segítséget megad ahhoz, hogy kilépjünk lineáris és néha beszűkült nézőpontunkból, ami sokszor felkavaró, de mindig gazdagabbá tesz lélekben.

Ezt a könyvet, amely sorban a tizenkettedik, szívből ajánlhatjuk minden úton járó embernek, aki eldöntötte, hogy szeretné megismerni önmagát, egy olyan szinten, ahogyan talán még soha nem nézett magára.

* * *

Kryon nevét nem kell bemutatni a spirituális útkeresőnek, hiszen az emberiség első lépéseitől kezdve kíséri utazásunkat. Amióta az utolsó 26 évben a kollektív emberi tudatosság ugrásszerűen kinyílt a magasabb szférák üzenetére, azóta egyre kézzelfoghatóbb segítség és támogatás érkezik a felsőbb dimenziókból. Ennek egyik legjelentősebb képviselője Kryon, aki Lee Carroll-on keresztül immár 1987 óta folyamatosan segíti a spirituális fejlődésünket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!