Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Labradorit - Lótusz Shamballa karkötő

Zoyande
3.490 Ft
(1)

Ásványok: labradorit

Méret: 18 cm /makramé állítható/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A labradorit a legerősebb védelmi kristályok közé tartozik. Mindemellett csodálatos hatásai egyike, hogy az összes csakrát kezeli, tölti és harmonizálja. Ebben az összeállításban a lótusz csodálatos szimbólumával egyfajta abszolút védelmet biztosít és nagyon erős lelki erőt adó hatást fejt ki. Ajánlott mindenkinek, aki védelmet szeretne magára, tölteni, tisztítani és magasabb szintre akarja fejleszteni önmagát.

Labradorit kristályt az egyik legmisztikusabb ásványnak tartják, védelmező és fényhozó kőnek is szokták hívni. Segít abban, hogy a tudat a lehető legerősebb szinten tudjon működni és egyúttal állandó kapcsolat álljon fent az univerzális erőkkel. A leghatásosabb védelmet biztosítja az energiavámpírok ellen, láthatatlanná tesz az ilyen típusú emberekkel szemben. Megakadályozza, hogy energia veszteség lépjen fel és a különböző finomtesti szinteket feltölti és megerősíti. A beavató kristályok közé tartozik, így erős spirituális fejlődés várható tőle. A teljes csakra rendszert segít harmóniában tartani és tölteni. Minden nemű félelmet, bizonytalanságot, aggodalmat, negatív gondolatot segít feloldani és a gyász és veszteség érzeten is segít könnyebben túljutni. Fizikailag jó hatással van a szemekre, látó és agyi idegek működésére. A hormonháztartás egészséges működését segíti elő, csillapítja az esetleges menstruációs görcsöket és problémákat. A magas vérnyomásra is jó hatással bír.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 09. 06.
Imádom, a legszebb darab, amit eddig beszereztem. Csodálatos a fényben. És érezni a tiszta erőt mikor felveszem.