Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Lapis Lazuli integető cica

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: lapis lazuli

Méret: 4 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az integető macskát valójában Maneki Neko-nak nevezik, a jószerencse, az üzleti siker, a bőség jelképe és távol tartja az anyagi életet érintő rossz energiákat. 

Sok legenda terjed az eredetét illetően, azonban a következő adja vissza legjobban honnan eredhet. Buddhista szerzetesek szegényesen éltek kolostorukban, azonban a hozzájuk szegődött macskának akkor is előteremtették az utolsó falat ételt mikor nekik már nem volt. A cica egész nap a kolostor előtt sütkérezet a napfényben és élvezte a lágyan simogató szellőt. A sógun a teljes kíséretével egy nap arra tartott, amikor az egyik szamuráj látta, hogy a macska kedvesen integet nekik. Így megállt, besétált a kolostorba meglátta milyen nyomorúságos az életük a szerzeteseknek és a nála található összes pénzt nekik adta. Ettől az önzetlen cselekedettől a szamuráj tudata teljesen megtisztult, a szerzetesek gyorsan felépültek. A macska pedig élete végéig a szerzetesekkel maradt és minden nap integetve üdvözölte az arra járókat.

lapis lazuli volt az egyiptomi kultúra egyik leghatalmasabb tiszteletben álló kristálya. Kiválóan alkalmas a harmadik szem fejlesztésére és az égiekkel való kommunikáció felerősítésére. A nyugalom energiáinak végtelen tárháza rejlik benne és a spirituális képességek erősítéséhez remek támasz. A legkiválóbb védelmet nyújtja a különböző energetikai és asztrális támadások ellen. Segít felismerni a kommunikációnk erejét és hatalmát. Megteremti a teljes harmóniát a test minden szintjén. Alkalmazásával könnyebben megoldhatóak az ellentétes helyzetek, kiváltképpen hasznos munkahelyi problémák esetén. Oldja a tanulási nehézségeket, segít összefüggésében látni és értelmezni a dolgokat. Az igazság érzete nagyon erős, nem engedi a hamisságot és a hazugságot, segít objektíven nézni a dolgokat. Erősíti a különböző kapcsolatokat személyek között, így kiváltképpen közel érezhetjük magunkat szerzetteinkhez a kő által. Fizikai szinten segít a fejfájás, a légszomj, a torok, a gége, a pajzsmirigy, csontvelő, csecsemőmirigy és az immunrendszer problémái esetén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!