Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Larimár - roppantott hegyikristály karkötő 6 mm

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: larimár, hegyikristály

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 6 mm és nugget

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Larimárt gyakran emlegetik delfinkőként is. Légies, könnyed és gyengéd, talán így lehetne pár szóban leírni ennek a kőnek a fantasztikus erejét és felszabadító hatásait. A legerősebb spirituális kövek közé tartozik, új dimenziókat nyit meg, rávezet arra miként érjünk el nagyobb sikereket személyes fejlődésünk útján. Szeretet, békesség, harmónia, nyugalom és egység érzés az amit magából sugároz, boldogságot csempész oda ahol annak legkisebb fénye sincs jelen. Képessé tesz a mély meditációkra akkor is ha abban nem vagyunk gyakorlottak. Összhangba hozza a test, lélek, szellem szinteket. Erejéből adódóan megszüntet minden téves vagy vissza húzó korlátozó gondolatot, berögzült mintát. A kő maga közvetlen kapcsolatban áll az angyali minőséggel és világokkal, egyenesen onnan közvetíti az energiákat így viselésével, ezen minőségekkel sokkal tisztább és közelebbi viszonyt ápolhatunk. A lélektársi kapcsolatok kiegyensúlyozza, ha még nem találtuk meg segít bevonzani őket életünkbe. Emellett gyógyítja azon sérüléseket, melyeket lelkünkön szereztünk előző kapcsolatainkból, legyen az családi, párkapcsolati vagy baráti viszony. Megszüntet minden olyan viselkedés mintát mely önkorlátozást, mártírságot eredményez. Higgadtságot, éleselméjűséget, összeszedettséget, belső nyugalmat, békét teremt. Viselője önmagában teremti meg a fényt és a boldogság hatalmas erejét. Fizikai szinten segít a szív, a tüdő, a porcok, az ízületek, a teljes csakrarendszer, meridián rendszer, a torok, a hangszálak, az idegpályák és a női termékenységi szervek problémáin.

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!