Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Larimár - rózsakvarc - ametiszt karkötő 8 mm

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: larimár, rózsakvarc, ametiszt

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm és nugget

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Kapható választék:
Karkötő mérete:
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Larimárt gyakran emlegetik delfinkőként is. Légies, könnyed és gyengéd, talán így lehetne pár szóban leírni ennek a kőnek a fantasztikus erejét és felszabadító hatásait. A legerősebb spirituális kövek közé tartozik, új dimenziókat nyit meg, rávezet arra miként érjünk el nagyobb sikereket személyes fejlődésünk útján. Szeretet, békesség, harmónia, nyugalom és egység érzés az amit magából sugároz, boldogságot csempész oda ahol annak legkisebb fénye sincs jelen. Képessé tesz a mély meditációkra akkor is ha abban nem vagyunk gyakorlottak. Összhangba hozza a test, lélek, szellem szinteket. Erejéből adódóan megszüntet minden téves vagy vissza húzó korlátozó gondolatot, berögzült mintát. A kő maga közvetlen kapcsolatban áll az angyali minőséggel és világokkal, egyenesen onnan közvetíti az energiákat így viselésével, ezen minőségekkel sokkal tisztább és közelebbi viszonyt ápolhatunk. A lélektársi kapcsolatok kiegyensúlyozza, ha még nem találtuk meg segít bevonzani őket életünkbe. Emellett gyógyítja azon sérüléseket, melyeket lelkünkön szereztünk előző kapcsolatainkból, legyen az családi, párkapcsolati vagy baráti viszony. Megszüntet minden olyan viselkedés mintát mely önkorlátozást, mártírságot eredményez. Higgadtságot, éleselméjűséget, összeszedettséget, belső nyugalmat, békét teremt. Viselője önmagában teremti meg a fényt és a boldogság hatalmas erejét. Fizikai szinten segít a szív, a tüdő, a porcok, az ízületek, a teljes csakrarendszer, meridián rendszer, a torok, a hangszálak, az idegpályák és a női termékenységi szervek problémáin.

A rózsakvarc kiválóan alkalmas, ha a szeretet erejét akarjuk megteremteni.  A legfontosabb kristályminőség a szívcsakra és minden szívet, lelket és érzelmeket érintő terültnek. Mélyen segít megszabadulni azoktól a dolgoktól melyek ezeken a területeken árthatnak. Az érzelmi és lelki sebek legerősebb gyógyítója. Tökéletesen alkalmazható párkapcsolati problémák esetén, de akár családtagok, barátok, munkatársakkal való kapcsolódás minőségén is sokat tud segíteni. Akik még keresik a szerelmet az életükben számukra is remek segítő lehet megteremteni ezt a minőséget. Fizikailag jó hatással van a szív és érrendszerre és a légzőszervekre. 

Ametiszt az erős védőkövek közé tartózó, spirituális rezgésszint emelő kristály. Elsődleges védő kő a különböző asztrális támadások ellen, képes a negatív energiákat szeretetté változtatni. Erős nyugtató, blokkoldó, stressz űző, békét hozó kristály. A gyógyító képességeket felerősíti, fejleszti a spirituális képességeket. A harmadik szem fejlesztésének egyik legjobb társa, meditációs gyakorlatokat pedig rendkívül elmélyíti és felerősíti. Segít abban, hogy összeszedettebbek, kreatívabbak, kiegyensúlyozottabbak legyünk, a döntéseket pedig tudatosabban és könnyebben meghozzuk. A túlagyaláson, túlaggódáson, az agyi túlműködésen és a hiperaktivitáson is képes segíteni. Fizikai szinten segít a hormonháztartásban és az anyagcsere problémákban. Segít a fizikai és lelki tisztulásban, az immunrendszert pedig erősíti. Alkalmazható még bőrbetegségek, enzimhiány, emésztési probléma, agyi betegségek, sejti és DNS problémák kezelésében. Fájdalomcsillapító hatása kiváló. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!