Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Lávakő - rekotürkiz karkötő 8 mm, aromaterápiás

Zoyande
2.990 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: lávakő, rekotürkiz

Méret: 18 cm /makramé állítható/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft
Menny.:
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Kellemes küllemű és kényelmes viseletű lávakőből és rekotürkizből készült makramé karkötő. A makramé alapnak köszönhetően, a mérete könnyen állítható. A karkötő alkalmas aromaterápiás ékszerként való használtra. Egy – két csepp a kedvenc illóolajból a lávakövekre és akár napokig érezhető lesz csodás illata.

Rekotürkiz vagy türkinit néven is ismert kő, félmesterséges ásványnak számít. Valójában nem eredeti türkizről beszélünk az esetében, hanem festett howlitról. Azonban az így kapott kő sem jelentéktelen és erőtlen. A howlit a rekotürkiz előállításának folyamata során képes felvenni a türkiz tulajdonságait és azokat biztosítani használójának, természetesen a hatások sokkal gyengébben és kisebb intenzitással érezhetőek csak. Tulajdonságaiban fontos kiemelni, hogy kiváló nyugattó és békét adó kő, segít az érzelmi zűrzavarok, a stressz és a túlagyalás idején, lecsendesíti az elmét. Fizikai szinten segít a légzőszervek, a nyelv, az agy betegségein.

A lávakő a nevéből eredően nem más, mint kihűlt és megszilárdult magma, láva. Mivel a föld belsejéből, magas hőmérséklet kíséretében tört a felszínre, így ősi megújító és változásokat hozó minőséggel rendelkezik. Határozottan férfias, erőteljes energiák jellemzik, céltudatossá és fegyelmezetté teszi használóját. Eloszlatja a feszültséget, a stresszt, az aggodalmaskodást, a túlagyalást. Segít kiegyenlíteni ellentétes energiákat vagy bevonzani újakat az életbe, termékennyé, aktívvá változtatva azt. Megmutatja a régi, már nem segítő és támogató kapcsolatokat, helyzeteket. A kommunikációs problémákon nagyon jól tud segíteni, stabil és erős földelést biztosít minden helyzetben. Fizikai szinten segít a légzőszerveken, az asztma, a vese, az epe, az emésztés, a salaktalanítás, a méreganyagok elvezetésében, az izomrendszer működésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!