Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Lepidolit marokkő

ETA
2.000 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: 2,5 - 3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 6 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.000 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A lepidolit tökéletesen elvezet minden, a finomtestben megtelepült elektromágneses szennyeződést. Képes megnövelni vagy akár felébreszteni a sámánisztikus képességeket, támogatja az asztrális utazásokat. Ha szükséges megmutat képeket, jeleneteket, érzeteket előző életekből, ha az segíti a jelenlegi helyzetek megoldásában. A depressziós és stresszes helyzetekben is kiváló társ, lítium tartalma enyhíti a hangulatingadozásokat. A függőségek leküzdésében is támogatóan lép fel. Segít megvizsgálni viselkedési és pszichológiai mintáinkat, azok kijavítására és megújítására ösztönöz. Segít kiszűrni a zavaró és a nem fontos tényezőket. Megszakít minden olyan köteléket, mely nem támogatja életünket, illetve kivonja használóját mások befolyásoló hatása alól. Fizikai szinten segít az allergiás, az Alzheimer-kór és az epilepsziás tünetek kezelésében. Jótékonyan hat továbbá az immunrendszerre, a kimerültségre, a bőr problémák, a köszvény, a klimax, az ízületi bántalmakra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!