Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Lepidolitos achát karkötő 8 mm, színkezelt

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: lepidolitos achát

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A lepidolit tökéletesen elvezet minden, a finomtestben megtelepült elektromágneses szennyeződést. Képes megnövelni vagy akár felébreszteni a sámánisztikus képességeket, támogatja az asztrális utazásokat. Ha szükséges megmutat képeket, jeleneteket, érzeteket előző életekből, ha az segíti a jelenlegi helyzetek megoldásában. A depressziós és stresszes helyzetekben is kiváló társ, lítium tartalma enyhíti a hangulatingadozásokat. A függőségek leküzdésében is támogatóan lép fel. Segít megvizsgálni viselkedési és pszichológiai mintáinkat, azok kijavítására és megújítására ösztönöz. Segít kiszűrni a zavaró és a nem fontos tényezőket. Megszakít minden olyan köteléket, mely nem támogatja életünket, illetve kivonja használóját mások befolyásoló hatása alól. Fizikai szinten segít az allergiás, az Alzheimer-kór és az epilepsziás tünetek kezelésében. Jótékonyan hat továbbá az immunrendszerre, a kimerültségre, a bőr problémák, a köszvény, a klimax, az ízületi bántalmakra.

Az achát egy nagyon erős leföldelő kristály. Tökéletes egyensúlyt teremt érzelmi, fizikai, lelki és intellektuális szinten is. Olyan tiszta erők munkálkodnak benne, melyek egyensúlyba hozzák a jint és a jangot, a pozitív és negatív energiákat, az univerzum minden ellentétes erejét. Tökéletes választás az önelemzéshez és ha szeretnénk belső világunkat jobban és mélyebben megismerni. Érzelmi szinten is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Segít minden negatív energiát feloldani és azokat pozitívvá alakítani. Spirituálisan képes az egységtudatban való léthez segíteni, megélni a kollektív életet és egy stabil belső fejlődés alapjait biztosítani. Gyógyítja a szem, a gyomor, a méh, a nyirokrendszer és a hasnyálmirigy megbetegedéseit. Alkalmas különböző bőrbetegségek és hajproblémák kezelésére is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!