Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Lukács Zoltán Gábor - Sorslevelek

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Lukács Zoltán Gábor - Sorslevelek

Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

Magánkiadás, 2016

224 oldal,  ISBN: 9789631269628

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Gyártó: Sorslevelek - Lukács Zoltán Gábor
Elérhetőség: 4 db raktáron

Leírás és Paraméterek

"India ősi szent könyvtáraiban pálmalevél kéziratok millióit őrzik, amiken emberi sorsokat, életfeladatokat rögzítettek a régi korok bölcs mesterei. Céljuk az volt, hogy segítsék és támogassák az emberiség életét, hogy mindannyian boldogan és kiegyensúlyozottan teljesítsük a sorsfeladatunkat. Ezért nevezzük őket sorsleveleknek.

Bár a pálmalevelek több ezer éve jöttek létre, a ma élőemberek életútját is tartalmazzák. Aki érzi a levele hívását, igen részletes betekintést kaphat a jövőjébe a jelentől, egészen az életút végéig, néhány éves periódusokra bontva.

Bejártam India ősi szent helyeit, meglátogattam a pálmalevelekhez kötődő szakrális központokat, könyvtárakat. Útmutatást és tanácsokat kaptam a levelek őrzőitől, guruktól, felolvasóktól. A könyvben részletesen bemutatom a folyamatot, az India ősi bölcsességét a mai kor emberéhez eljuttató rendszer működését." 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!