Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

A Rider-tarot dióhéjban - Útmutató könyv és kártyacsomag

Bioenergetic Kiadó
4.990 Ft
(3)

A csomag tartalma: könyv + 78 lapos magyar nyelvű kártyacsomag

A kártya mérete: 120 mm x 66 mm

Bioenergetic Kiadó, 2020, ISBN: 9789632914084

Elérhetőség: 25 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Vannak mágikus pillanatok, amikor válaszút elé érkezünk. Nem könnyű határozni, merre induljunk. A tarot-kártyák a láthatatlan világ orákulumai. Segítségükkel, bölcsességükkel választ kaphatunk a minket foglalkoztató kérdésekre, nehézségekre.

A döntés meghozatalához a tarot rendszere évezredek óta hasznos segítséget nyújt, hiszen közvetítésével belső, isteni minőségünkkel lépünk kapcsolatba. Ez a könyv a Rider–Waite-tarot lapjain keresztül avatja be az olvasót a kártya üzeneteinek világába.

Az egyes lapok leírása mellett kulcsot ad a kártyalapok sokszínű szimbolikájának értelmezéséhez, legyen szó akár a hivatásunkról, párkapcsolatunkkal vagy általános témákkal kapcsolatos kérdésekről, és azt is megtudhatjuk, hogy az adott lap kvintesszenciája milyen tanácsot közvetít számunkra.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 04. 28.
Kitűnő állapotban, gyorsan érkezett meg a termék, hiánytalanul. A csomag gyönyörű, hibátlan.
|
2020. 08. 12.
Nagyon kedvesek voltak, mikor rendeltem. Szükségem volt könyvhöz és a rendelésemhez utólag hozzá tették és olcsóbban hozták ki mintha külön megrendeltem volna. Gyorsan és könnyen ment minden. Kiváló állapotban és csodás kártyát és könyvet kaptam. Biztos fogok még vásárolni itt.
|
2020. 08. 01.
Gyors kiszállítás, remek állapotjelzés a rendelésemről. A kártyák sértetlenek voltak. Kiváló online áruház, fogok még itt vásárolni.