Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Mahagóni obszidián nyers - nagy

Koxer-Sárvár Kft.
1.590 Ft
Légy te az első!

Ásvány: mahagóni obszidián

Méret: 9 cm kb.

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.590 Ft

Leírás és Paraméterek

A mahagóni obszidiánnak nagyon gyengéd és finom energiájú. Teljes mértékben együtt rezeg a Föld energiáival és magával Gaiaval. Képes kitartásra buzdítani és akár új célokat is kitűzni. A különböző blokkokat feloldja, támogatja az előrelépést és fejlődést. A gyenge auramezőt felerősíti és stabilizálja.

Az obszidián egy határtalan és korlátok nélküli kő, ennek köszönhetően gyorsan és erőteljesen hat. Erős védelmi energiákkal rendelkezik, elvezett minden negatív hatást. Belső munkálatok alkalmával első osztályú társ, hiszen a felszabaduló energiákat magába szívja és tiszta fény energiává alakítja. Spirituálisan erős fejlődés segítő hatása van, képes a lelket felemelni. Oldja a lelki blokkokat és a traumatikus sebeket. Fizikai szinten segíti az emésztési rendszert, a méregtelenítést, ízületi problémákat, idegfeszültséget, keringési zavarokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!