Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Malachit marokkő

INKA Kft.
2.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2 - 3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A malachit csodálatos, hatékony, de nagy odafigyelést és óvatosságot igénylő kő. Nyers formájában porózus, és belélegzése veszélyes lehet. Ritka, de a tökéletesen elkészített kristályeszenciája hatalmas erővel bír és nyugodtan használható. Képes bárminemű energiának a felerősítésére, úgy tartják ez a kő még nem érte el végleges formáját és ennek az évezrednek a legnagyobb gyógyítója lehet. Képes a mérgező anyagokat elszívni a térből, a testből és az energiamezőből egyaránt. Nagyon közeli kapcsolatot ápol a természeti erőkkel és a tündérek világával, ha szükséges enged belátást nyerni más világokba. A javaslás és a látói képességek felerősítését várhatjuk tőle használat közben. Erősen átalakítja az életet és intenzív mozgásba hozza azt. A spirituális fejlődés terén érdemes óvatosnak lenni vele, hiszen határozottan nyitja fel a használó szemét a blokkokra és akadályozó tényezőkre. Fizikai szinten segít a görcsök, menstruációs problémák, szexuális vágy zavarai, vérnyomás ingadozás, asztma, ízületi panaszok, daganatos megbetegedések, látási zavarok esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!