Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Manjushri szobor - kicsi

KG
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Színe: csont fehér

Anyaga: rezin

Méret: 7 cm

Rinpoche által megáldva!

Származási hely: Nepál

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Manjushri egy Buddhista félisten, azaz Buddha bölcsességének egyik megtestesült, majd felemelkedett formája. Ábrázolása során mindig kardal a kezében jelenik meg. Ezzel a kardal képes elvágni minden elmét, tudatot, szellemi fejlődést vagy épp energetikai rendszert, finomtesteket érintő negatív hatásokat. A kardját borító láng, a tudata megtisztítását és új tűzzel, gondolatokkal való felélesztést jelképezi. A vele való közös munka által segíthet nekünk, hogy könnyebben törekedjünk a magasabb tudatosság felé.

A hagyományok szerint segít a tiszta gondolatok és kommunikációban. A leszületések során történő feladatokat enyhíti, felismerteti milye feladatok és karmák vezetnek oda, hogy nehezen megélhető, fájdalmakkal teli reinkarnációt kell megtapasztalni. Eltűnteti az akadályokat a megismerés és a megérté útján. Tiszta tudatra ébredhetünk és ezáltal személyes életutunkat és karmánkat sikeresebben élhetjük meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!