Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Manjushri szobor csont szín - kicsi

KG
3.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Színe: csont

Anyaga: rezin

Méret: 7 cm

Rinpoche által megáldva!

Származási hely: Nepál

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Szín
3.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Manjushri egy Buddhista félisten, azaz Buddha bölcsességének egyik megtestesült, majd felemelkedett formája. Ábrázolása során mindig kardal a kezében jelenik meg. Ezzel a kardal képes elvágni minden elmét, tudatot, szellemi fejlődést vagy épp energetikai rendszert, finomtesteket érintő negatív hatásokat. A kardját borító láng, a tudata megtisztítását és új tűzzel, gondolatokkal való felélesztést jelképezi. A vele való közös munka által segíthet nekünk, hogy könnyebben törekedjünk a magasabb tudatosság felé.

A hagyományok szerint segít a tiszta gondolatok és kommunikációban. A leszületések során történő feladatokat enyhíti, felismerteti milye feladatok és karmák vezetnek oda, hogy nehezen megélhető, fájdalmakkal teli reinkarnációt kell megtapasztalni. Eltűnteti az akadályokat a megismerés és a megérté útján. Tiszta tudatra ébredhetünk és ezáltal személyes életutunkat és karmánkat sikeresebben élhetjük meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!