Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Manta zsírkő

IN
1.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: natúr (vegyes)

Anyaga: zsírkő

Méret: 5 cm

Származási hely Peru 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.190 Ft

Leírás és Paraméterek

A manta mint szimbólum főként a Polinéz ősi kultúrából ismerhető, ebbe a kultúra körbe tartozik többek között Új-Zéland, a Hawaii és a Húsvét-szigetek. A manta mint jelkép az egyik legerősebb védelmi tulajdonságokkal azonosították. Úgy tartották, hogy képes a legnagyobb ártó veszélyeket is távol tartani. Ez mellett fontos szerepe volt a táncosok körében, hiszen a kecsesség, a finom mozdulatok, az érzékiség tulajdonságait kölcsönözi. Ez mellett fontos jellemzője a gyorsaság és a lopakodási képesség, mely által mindig képes sikerre vinni dolgait, az nélkül hogy azt mások közben kritizálnák vagy rossz szemme néznék.

A zsírkő az egyik legpuhább természetes kőzet, mely a világ számos pontján megtalálható. Alkalmazzák megmunkált dísztárgyak, spirituális, szertartási és vallási eszközök alapanyagaként, de megtalálható textil és gumi gyártás alapanyagai között, kozmetikumokban, gyógyszerekben és még az élelmiszeripar is használja. Azoknak, akik a spirituális utat járják az energetikai tulajdonságai sokkal figyelemre méltóbbak. Alkalmazkodó és kiegyenlítő kőzetként szokás hivatkozni rá. Képes a nagyon erőteljes energiákat lecsillapítani és egy finom, egyenletes rezgést létrehozni belőle. A különböző tárgyakból elszívja a nem kívánatos negatív rezgéseket, képes azokat megtisztítani és ezt követően leadni magából. A különböző elektroszmog és földsugárzásokat gyengíti. Megmunkálása során, ha univerzális ősi szimbólumokkal látják el, akkor azok erejét megsokszorozza és magába szívja, ezzel képessé válik azok tulajdonságait felhasználni. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!