Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Márvány golyó

ES
1.290 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: márvány

Méret: 3,5 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.290 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

márvány valójában egy kalcit féle, mely erős átalakuláson ment keresztül, a Föld legerősebb és leghatalmasabb erői által. Segít, hogy rugalmasabbak, könnyedebbek, lazábbak és nyugodtabbak tudjunk lenni. Megtisztítja a lelket a bűntudattól és a fájdalmas megtapasztalásoktól. Megtapasztalhatjuk általa, hogy öröktől való és örökké levő lelkek vagyunk, akik nem azonosak a fizikai testükkel. Könnyebbé teszi, hogy bele álljunk, elfogadjunk és megfelelően használjuk az élet körforgását – teremtés – fenntartás – elmúlás – majd ebből eredő teremtés, azaz újjászületés. Annak ellenére, hogy föld elemi kő a csillagok és az univerzum energiáit hívja be magához és adja át számunkra. Támogat, hogy megtaláljuk lelkünk igaz fényét, majd azt felhasználva és kiterjesztve az igaz utat járjuk. Az elakadások, nehézségek és belső megrekedések esetén az egyik legnagyobb támasz tud lenni. Fizikai szinten jótékony hatással van stressz okozta nehézségek és betegség esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!