Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

8 perces meditáció! A félelmek ellen!

Virizlai Richárd
2017. 03. 27. 13:19:00
8 perces meditáció! A félelmek ellen!

 Feladatok sokasága ál előtted? Nagy döntéseket kell meghoznod? Félelmek, kételyek kavarognak benned? Úgy érzed, sokan támadnak téged? Nézeteltérésed van valakivel? Ha csak 1-re is igen a válasz, akkor ez a mantra és ez a gyakorlat neked szól.

 Nincs más dolgod, mint, helyezkedj el kényelmesen, akár ülve, akár fekve ahogy jól esik. Indítsd el a zenét, a mantra előtt hálaadás halhatsz, ami megerősít abban, hogy biztonságos helyzetben vagy. Majd próbálj a mantra ütemére lélegezni. Főleg amikor a ’’ Har, Har, Har’’ halható. Ekkor a szádon keresztül lehelet képében erőteljesen lélegez ki. Ha tudod, akkor közben megpróbálhatod akár magadban akár hangosan ismételni a mantrát, ez esetben nem baj, ha nem tudod tökéletes kiejteni.

A mantra:

Aap Sahaaee Hoaa, Sachay Daa Sachaa Doaa, Har, Har, Har

A gyakorlat végére teljesen felszabadulsz minden félelem alól. Eltűnik belőled minden kétely, kérdés, és akadályozó gát. Nyugodtan tudsz elindulni azon az úton, ami eddig ijesztő volt számodra. Megtalálod azokat a lehetőségeket, amik segítségedre lehetnek nehézségeid leküzdésére és egy sokkalta tisztább tudatósággal tudod sorra venni feladataidat. 

blog comments powered by Disqus