Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Mihály arkangyal medál

1.290 Ft
(1)

Méretek: 38 mm

Anyaga: fém

Származási hely: Olaszország

Elérhetőség: 9 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

38 mm-es Mihály arkangyal érem ezüst színben. Az angyal szárnyai arany színűek.  Az érem fémötvözetből készült és a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst és arany színű bevonatot.

Mihály főangyal, arkangyal, a mennyei seregek fejedelme. Mind a zsidó, mind a keresztény hagyományban a legnagyobb az angyalok közül. Arkangyal, főangyal az angyalrangsorban az angyalok fölött álló, üdvözült szellemi lény.

Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagyhatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 01. 14.
Élőben sokkal, de sokkal szebb mint a képeken. Hálás vagyok érte, hogy ráleltem. Remek kiszolgálás, gyorsak és pontosak.