Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Misztikus eszencia - Energetikai védelem

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Zsálya és Palo Santo hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az energetikai védelem eszencia egy erős tér- és auraharmonizáló, töltő spray. Segít elvezetni a különböző energetikai letapadásokat, lenyomatokat, visszamaradott rezgéseket. Személyes finomtesti energiáinkat, kifejezetten az auramezőt, megerősíti, és ezáltal nem tudnak ártalmas energiák letapadni benne. Kiválóan alkalmas ha személyes vagy egy bizonyos tér, közeg energiáit akarjuk megvédeni, ellenállóvá tenni a negatív behatások ellen. 

A kristály eszencia nem más, mint folyékony kristály. Egy különleges alkímiai eljárás során a kristályok rezgés energiáit a víz veszi át és köti meg magában. A létrejött eszencia minden cseppje magában hordozz minden olyan tulajdonságot, amivel a kristály maga is rendelkezik. Így a szilárd kristályt folyadék formájában könnyedén alkalmazhatjuk. Az eszenciákat különböző hidrolátumokkal illatosítjuk és alkohollal tartósítjuk. Alkalmazható aura vagy tér harmonizálására, feltöltésére a kristály erejével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!