Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Mit rejted neked a 2019-es év! Számold ki és fejtsd meg személyes évedet!

Hszien Ezoterikus Ajándékbolt, Virizlai Richárd Ügyvezető
2019. 01. 09. 15:40:00
Mit rejted neked a 2019-es év! Számold ki és fejtsd meg személyes évedet!

  Mindenki kíváncsi rá, hogy mit hoz neki az újesztendő. Milyen feladatok, tervek, célok, dolog fognak belépni az életébe. Milyen új energiákkal kell számolni és ennek megfelelően azokat, hogy lehet az előnyünkre fordítani. A következőekben a numerológia és a tarot segítségével mindenki megtudhatja, hogy mi vár rá a 2019-es évben.

 Ahhoz hogy pontos képet kapjunk az évről elsőnek magát az évet kell elemeznünk, azaz a 2019-et. Ezt viszont tanácsos ketté vennünk 20/19. Az az évszázadot és az évet külön és egyben is meg kell nézni.

 Első körben nézzük a 20-at azaz a 2-t. Ez az egész 21. századra vonatkozó információkat és adatokat hordoz magéban. Egyfajta megújulás jelző ez a szám. Amióta beléptünk ebbe a 21. századba megfigyelhető egy rohamléptekben történő változás és megújulás fejlődés. Ami nagyon figyelemre méltó, hogy a 2-es szám maga egy nőies viselkedést, erőt rejt magában. Ez abban láthatjuk megnyilvánulni, hogy a nők sokkal nagyobb szerepet kapnak a világ feladataiban. A dolgokat sokkalta intuitívabban, finomabban próbálják megoldani az emberek. Még az az előző évszázadokra az 1-es kezdőszám miatt a férfiak uralkodó szerepe és a dolgok agresszív megoldás volt adott. Ez alól csak azok az évek tudtak kilépni némiképp melyek évszáma egységesen 2-re vagy más finomabb rezgésű számra jött ki.

Ha jobban bele akarunk még nézni ebbe a dologba érdemes kicsit elővenni a tarot lapjait. Ahogy már néztük első körben külön vesszük a 2019-et, így a 20 számot kapjuk elsőnek, amit a tarot a Végítélet lapjával jelöl.

Nem véletlen, hogy ezt a lapot nagyon sokan nem Végítéletnek, hanem Feltámadás vagy épp Gyógyulás lapjának tekintik. Magán a kártyán nagyon leegyszerűsítve azt látjuk, hogy a holtak felkelnek a sírokból, az égi harsonaszóra. Tehát új életet kezdenek. Ami teljesen igaz erre az évszázadra, egyfajta teljes megújulás jellemzi, a régi dolgok és minták levetkőzése és az azoktól való megszabadulás.

 Második részben nézzük meg a 2019-es év második számát a szétválasztást követően ez nem más mint a 19-es. Amit ha numerológia szempontból egyszerűsítünk 19 --- 1+9 =10 --- 1+0 =1 , azaz 1-et kapunk. Az egyes ebből a nézetből elő hozza nekünk azt az erőt, ami egy nagyon erős kezdeti lökést és elindulást ad az életünknek. Illetve annak ellenére, hogy ez egy nőiesebb évszázad maga az év egy határozottabb kissé férfiasabb fellépést kíván meg tőlünk.

De ha itt is megfigyeljük a tarot adta további információkat, akkor egyszerre három lapot kapunk. Amik nem mások, mint maga a 19-es lap a Nap, a 10-es a Szerencsekerék és az 1-es a Mágus lapja.

       

Ha nem is akarnánk túl bonyolítani a dolgot és mindegyik lapot egy szóval jellemzünk is remek évet ígér nekünk. Nap – Boldogság, Szerencsekerék – Jó energiák, Mágus – hatalom. Kicsit összefoglalva hogy értsük is egybefüggően. A 19-es szám és ez által ez az év tartalmaz agában egy nagy adag löketett terveink megvalósításához. Mindent, ami ahhoz kell, hogy életünk minden területén fejlődést indítsunk el adott lesz számunkra. Nekünk nincs más dolgunk, mint figyelni, értelmezni és használni ezeket a lehetőségeket és helyzeteket.

  Most hogy megnéztük hogy az évszázad és a 19-es év mit ad nekünk külön-külön, itt az ideje hogy ezt egységében elemezzük és nézzük meg hogy ezek mellé mit add még nekünk ez az éve.

2019 --- 2 + 0 + 1 + 9 = 12 --- 1 + 2 = 3

Tehát ha kiszámoljuk numerológiai képlettel, akkor a 2019-es év egy 3-as év. Ettől függetlenül, mindaz, amit ez előtt elemeztünk helyes és helytálló, de az év mondhatni esszenciálisan a 3-as számot tartalmazza és ezzel még ad egy kis plusz az előzőekhez. És az elemzés során azt is látni fogjuk, hogy ez mennyire egybefüggő és egymást segítő erők.

 A 3-as év nagyon sok pozitív dolgot hoz magával. Ha csak a hármast nézzük is, akkor is láthatjuk és érezhetjük, hogy ez mennyire egy egységet és teljeséget mutat. Ezzel a számmal a feladatok helyrekerülését, az utak megtalálását és az azokon való helyes elindulást jelképezi nekünk. De vegyük mellé a tarot csodálatos világát is. A tarotban a 3 lap az Uralkodónő lapja.

Magára, ha a képre is ránézünk egy nagyon termékeny, boldog, meleg és minden jóval eltöltőt élet képe ugrik be számunkra. Ami mind meg is fog érkezni hozzánk ebben az évében, azonban ez nem jelenti azt, hogy alanyi jogon jár nekünk. Azért hogy mindezt megkapjuk, igen is tennünk kell. Fejlődni, tudatosodni, el kell kezdenünk a régi rossz dolgainkat levetkőzni.

 De ha kicsit figyelmesek vagyunk észre vehető, hogy ez az egész 3-as év a 12-es számból jön ki. Ami elsőre nem hangzik rosszul, mert az 1-es és a 2-es egy szép ritmust ad a dolognak. De a 12-el már több mindenre hívja fel a figyelmet. Elsőnek fontos lesz a gondolatainkra és a teremtő erőnkre való összpontosítás. Hiszen ebben az évben ezek nagyon erősen jelen lesznek, így a negatív dolgokat is pikk-pakk bevonzzuk, ha nem figyelünk oda. A másik fontos figyelem felkeltő ebben a számban a tarotban való megfelelése. A 12-es a tarotban az Akasztott ember lapjával azonos.

Ez a lap egy nagyon erős belső munkát jelez számunkra. Ez a munka több rétegű és egyáltalán nem egyszerű feladatokat vetít elénk. Első körben a belső munka a szemléletünk megváltoztatásáról és a berögzült negatív dolgainktól való megszabadulásról fog szólni. Másod sorban egy erős áldozat hozatat, kíván meg tőlünk. Meg kell szabadulnunk minden olyan felesleges dologtól ami nem segít, táplál, fejleszt bennünket. Ezek lehetnek helyzetek, lehetnek barátságok, kapcsolatok, szokások, munkahelyek. Azaz bármi az életünkből. Ez most eléggé drasztikusan hangzik így viszont alap esetben egy nagy segítségünk van, hiszen a 3-as számmal ez az év nagyban megkönnyíti az emberek dolgát.

 Még egy utolsó gondolatot vegyünk át erről a 2019-es évről. Még pedig nézzük meg az év személyes számát, vagyis az év születési napjából adódó személyes jelzőjét. Maga az év 2019.01.01.-én született meg. Azaz ha ki akarjuk számolni a személyes évét az évnek akkor ezt kell össze adnunk a következő képen.

2019.01.01. ---- 2 + 0 + 1 + 9 + 0 + 1 + 0 + 1 = 14 ---- 1 + 4 = 5

A számítás alapján az év személyes évszáma magának az 5-ős, ami a 14-es számból származik. Ha a 14-es nézzük meg egy kicsit akkor a tarotban ezt a számot a Kiegyenlítődés lapjával azonosítják. Ami ennek az évnek erős változásokat ígér, mindamellett, hogy az energiák, a különféle dolgaink a helyükre kerülnek. Azaz ahogy a lap neve is elárulja kiegyenlítődés áll fel az életünkben. De mennyünk is tovább, és az 5 számot nézzük meg. Egyrészt ez megmutatja, hogy nagyon erősnek és kitartónak kell lennünk. Hiszen ettől az évtől is ezt követeli meg az univerzum, az mellet hogy az 5 szám a numerológiában a robbanás a forradalom az erő száma. Ehhez tökéletesen passzol, hogy a tarotban az 5-ös szám az Főpappal egyenlő.

   

Tehát ha egybe nézzük, ezeket láthatjuk, hogy ennek az évnek hatalmas feladok, lesznek és már vannak is kijelölve. Csak határozott, tudatos és kitartó munkával tudjuk ezeket végigcsinálni. És ha ezt szívvel lélekkel csináljuk, biztosak lehetünk abban, hogy a nagy változások és a sok jó, ami ebben az évben be van tervezve biztosított lesz számunkra.

 Most hogy megnéztük maga az év mit hoz, mit tartalmaz, nézzük meg, hogy ezzel összevonva milyen személyes évünk lesz. Az alábbiakban megtudhatjátok, hogy számolhatjátok ki ti magatoknak azt, hogy mit tartalmaz számotokra ez az év. természetesen ez nem egy teljes képletett ad, csak a személyes éved kiszámításával megmutatja, mit tartogat ez az év összességében.

A kiszámítás teljesen egyszerű, a 2019-es évhez hozzá kell adni a születési hónapot és napot. Az így kapott számot kell a numerológiának megfelelően egyszerűsíteni, kivéve, ha mesterszámot kapunk.

Példa hogy könnyebben mennyen:

Ha valaki április 21-én (04.21.) született neki a következő képen alakulna a képlete.

2019 = 12

2019.04.21. --- 12 + 0 + 4 + 2 + 1 = 19 --- 1 + 9 = 10 --- 1 + 0 = 1
Tehát a személyes év ebben az esetben az 1.

Azt fontos tudni, hogy a hivatalos álláspontok szerint a személyes év mindig a születési hónap nap alkalmával indul. Viszont az vitathatatlan, hogy azok az erők, energiák és dolgok, amik a személyes évben benne vannak, már az év születésének napjával elkezdenek dolgozni. Egyszerűbben annak ellenére, hogy pl. a személyes évünk április 21.-vel indulna (példa) a benne szereplő energiák már január 1.-től fogva jelen lesznek életünkben.

Ha valakinek az egyszerűsítést követően 3-as szám jönne ki, az annyit jelentene, hogy együtt rezeg az univerzummal. Így megegyezik a feladatuk és nála ezek sokkal erősebben érezhetőek. Illetve akinek a 12-es számból jönnek ki a 3-as ő teljes mértékben az Univerzummal és az évvel rezeg együtt, így számára egy nagyon erős áldozat hozó év lesz.

Az alábbiakban személyes évekre vonatkozóan láthatjuk, hogy a 3-as év tükrében hogyan fognak alakulni.

1-es személyes év a 3-as év tükrében:

 Nagyon erős elindulást és lendületet hozó évet jelöl. Aki az 1-es személyes évben van, neki ilyenkor indul el az új ciklus az életében és ennek következtében nagyon sok lezárással fog indulni az év. Ez mellet hatalmas erők és energiák fognak megmozdulni annak érdekében, hogy a dolgok intenzíven és gyorsan történjenek, haladjanak. Kevés idő lesz a pihenésre sok munka és cselekvés lesz az elvárt. Biztos, hogy új dolgokba kell belevágni és a figyelem is más irányba fordul, mint eddig.

2-es személyes év a 3-as év tükrében:

 Az előző évben megkezdet, feladok folytatása és azok megélése egy fontos szempont lesz ilyenkor. Ez mellet a feladok és a helyzetek arról fognak szólni és arra ösztönöznek, hogy aki ebben a személyes évben jár megtalálja saját benső képét önmagáról és azt a lehető legfényesebbre tudja formálni. Az emberi kapcsolatok is nagy jelentőséggel lesznek jelen ebben az évben. Nagyon sok új tanító és tápláló kapcsolatot lehet ilyenkor kialakítani.

3-as személyes év a 3-as év tükrében:

 A lendület, a dolgok létrehozásának és megteremtésének időszaka. Biztosak lehetünk abban, hogy sikert és előrelépést fog felhalmozni az a személy, aki a 3-as személyes évében jár. Viszont számolni kell némi elengedéssel és lemondással, és abban az esetben ahogy már említettem, ha ez a 12-es számból jött ki akkor erős áldozati és elengedési folyamatok megélésével.

4-es személyes év a 3-as év tükrében:

 Pihenés és belső elmélyülés lesz a mérvadó ebben a személyes évben. A 4-es személyes évek semmi extra vagy erős feladatokat nem szoktak tartalmazni, sőt nagyon nem is engednek hatalmas előrelépéseket és fejlődéseket. Ez alól most kicsit mentesülni tudnak a 3-as év miatt. Így akik a 4-es évet tapossák, nem kell a kivárásra játszaniuk.

5-ös személyes év a 3-as év tükrében:

 Ez a személye év mindig mozgékony, aktív, szinte pihenés mentes időszakot jelöl. Állandó változások, megoldandó feladatok kerülnek elő. Azonban a 3-as év erre egy adag könnyedséget helyez rá, így nem kell tartani vagy félni semmitől. Ez mellet viszont egy plusz energiaként jelenik meg a 3-as és az 5-ös kombinációja, ami azoknál, akik ebben a személyes évben járnak egyfajta lázadó érzetett kelthet.

6-os személyes év a 3-as év tükrében:

 Ebben az évben a kreatív önkifejezés és alkotás mindig felszínre tőr. Megjelenik a vágy a művész oldal megélésre és abban való kis elmélyülésben. Ez mellet ez mindig a családról és a kapcsolati energiákról és az azokban való tanulásról szól. A hármas évvel ez annyiban változhat, hogy kissé rögeszmésen kezdik védeni és ellenőrizni a kapcsolati rendszerüket azok, akik ebben a személyes évben járnak.

7-es személyes év a 3-as év tükrében:

 Ez az év a befele fordulásról és életutak megtervezéséről fog szólni. Nagy intenzív feladatok nem várhatóak és nem is ajánlott nagyon belevágni. A hármas évnek köszönhetően kisebb feladatokat-terveket lehet kivitelezni, de ez most inkább arról szóljon, hogy belül legyenek átértékelve a dolgok. És az ilyenkor előtörő hajlamot a mártírságra levetkőzze az ember.

8-as személyes év a 3-as év tükrében:

 A 8-as személyes év alapból is a sikerről és a jó, bőséges életről és annak eléréséről szól. De magával a 3-as évvel együtt ez a sikert sikerre való halmozás lesz. Viszont fontos lesz a lehetőségekkel, amiket ez által kapnak a 8-asok élni, mert könnyen veszendőbe mehetnek a dolgok. Illetve tudnunk kell megszabadulni a múltunk dolgaitól.

9-es személyes év a 3-as év tükrében:

 A lemondások és a feladatok lezárása befejezése mindig adottak azoknak, akik a 9-es évben járnak. Ezek eléggé nehézkes és néha fájdalmas formát tudnak ölteni. Szerencsére azok, akik most élik, ezt a személyes évüket a 3-as év ezen enyhít és mindezt könnyebben és finomabban oldja meg. Azonban van egy dolog, amit felerősít ez pedig nem más, mint az állandó hangulat és érzelmi állapot ingadozás. A 3-as évvel ezek intenzívek és kimagasló eltérések lesznek.

11-es személyes év a 3-as év tükrében:

 Mindenféle képen, akik ebben a személyes évben járnak, azok meg fogják tapasztalni és élni spirituális fejlődés magasabb szféráit. Új tudásra magasabb képességekre tesznek szert. A legnagyobb változás az intuíciós érzékelésükben lesz. Ez mellet a kettes személyes év tulajdonságai jelennek meg az ő esetükben, de sokkal intenzívebben a fejlődésre ösztönözve.

22-es személyes év a 3-as év tükrében:

 Akik ebben az évben járnak, nagy feladatokra kell, hogy számítsanak. Mindenféle képen, olyan dolgokat kell véghezvinni, és olyan dologban lesz részük, amik nagyobb embertömegekre, csoportokra fejtenek majd ki pozitív hatást. Mindenféle képen részük lesz valami olyan dolog létrehozásában, amely által emberek nagy rétege kerül pozitív helyzetbe. A feladatok, célok és tervek beteljesítésének a lehető legtökéletesebb időpontja. Most az élet minden területén a legtöbbet tudja kihozni magából az ember.

 Kívánom, hogy mindenki számára ez  mellet azt hozza a 2019-es és ami számára fontos vagy kitűzött magának. Tudja megélni úgy a tanulási folyamatokat és tapasztalásokat, hogy a lehető legtöbbet kamatoztassa belőle.

Virizlai Richárd

blog comments powered by Disqus