Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Nandagópa - Angyal feketében

Spirodalmi Kiadó
2.990 Ft
(1)

Nandagópa - Angyal feketében - Aki megtanít jól szeretni

Spirodalmi kiadó, 2020

151 oldal,  ISBN: 9786156241023

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Mihez kezdjen az ember, ha idősödik és munkája egyre inkább a terhére van? Mihez kezdjen az ember összeomlófélben lévő házasságával? Mihez kezdjen az ember, ha egy szem felnőtt lánya olyasmit kér tőle, ami ellentétes mindennel, amit egész életében gondolt? Mihez kezdjen az ember, ha még sosem volt kutyája, de most egy elveszített fogadás miatt magához kell vennie egy tacskót? Mihez kezdjen az ember, ha minden csodát és misztikumot kiirtott már az életéből, és most felkínálják neki a halál legyőzésének titkát? Mihez kezdjen az ember, ha rájön, hogy nem tud jól szeretni?

Ezeken a kérdéseken vezeti végig az olvasót ez az elgondolkodtató történet, amely egyszerre szól életről, halálról, az ember kutyájáról, a kutya emberéről, és kettejük ősidőkből fakadó kapcsolatáról. Megismerhető belőle az ebek eredetmondája, amiből kiderül, hogy hogyan vált a Kutya az Ember legjobb barátjává, és hogyan élte meg annak a Paradicsomból való kiűzetését. Megtudhatjuk, hogy mi az a nagy titok, amelyet minden kutyamama elsuttog kölykeinek. S közben még egy ismeretlen "Pilinszky vers" is előkerül.

Ha a nyájas olvasó nem ismeri a választ ezekre a kérdésekre, akkor ez a kisregény neki szól.

Ha ismeri, akkor még inkább!

Ha nem tudja, hogy valójában miért van szüksége az embernek kutyára, akkor érdemes elolvasnia ezt a történetet.

Ha tudja, akkor viszont kötelező!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 12. 17.
Kedves Mindenki!
A terméket még nem tudom, hogy milyen, mert kari ajándéknak vettem, de az oldal nagyon korrekt. Könnyű, érthető rendelés, ugyan átutalásos a fizetési lehetőség, de azonnal visszaigazol, a szállítás pedig még így a karácsony előtti csúcsidőben is villámgyors.
Köszönöm :) élmény volt nálatok vásárolni :)