Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Naomi Levy - Einstein és a rabbi

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Naomi Levy - Einstein és a rabbi

A Lélek keresése

Unio Mystica Kiadó, 2017

416 oldal,  ISBN: 9786155546266

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Forgalmazó: Unio Mystica Kiadó
Elérhetőség: 3 db raktáron

Leírás és Paraméterek

"Mi a lélek? - Ez a kérdés foglalkoztatta a keresőket, a szenteket és prófétákat az idők kezdete óta. Vannak szavak a kimondhatatlan kifejezésére? - Ez a kérdés vezette a költők tollát korokon és országokon át.

Naomi Levy rabbi szintén felveti ezeket a kérdéseket az Einstein és a rabbi című könyvben, mégpedig alázattal, mesteri és egyben költői módon. Könyvében egy sor történetet sző egybe, egyrészt azokat, amelyeket rabbiként mások osztottak meg vele, másrészt a saját, személyes történeteit, valamint egy Einsteinnek íródott levél utáni kutatás történeteit - és ezeken az elbeszéléseken keresztül megismertet az elmagyarázhatatlannal: a lelkünk valódi természetével.

"Naomi Levy az élet polaritásait vizsgálja: a születést és halált, a szeretetet és a veszteséget, a hitet és a kétséget. Mély rálátásai segítségével megmutatja nekünk, hogy minden dualitást összekapcsol az az alapvető erő, amit léleknek hívunk. Ez egy csodás, gyengéden tanító könyv, amely megvilágosít és inspirál."
Jerome Groopman,
a Harvard Orvosi Egyetem professzora"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!