Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Napkő - Holdkő karkötő 8 mm, 1. osztályú

Hszien Kft.
6.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: napkő, holdkő

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Kapható választék:
Karkötő mérete:
6.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A napkő a jókedv és az öröm megtestesítője, erős intuíciókat biztosít. Megmutatja mennyi szépség, boldogság és jó dolog van használójának életében. A kő magában hordja a Nap erejét, melyet képes átadni a testnek és annak minden energiaszintjének. Úgy tartják, hogy közvetlen Fortuna istennőhöz kapcsolódik. Képes leválasztani a mások által ránk helyezett terheket, elvágja a nem kívánatos kötelékeket. Megtanít a saját határaink meghúzására, és segít nemet mondani mások akaratával szemben. Beindítja a megragadt vagy lassan haladó folyamatokat. Kiváló kedélyjavító hatású, a legnehezebb időkben is jókedvvel áraszt el. Segít kapcsolatot teremteni másokkal és olyan embereket vonz be, akik örömet hoznak magukkal. Felold minden elnyomott érzelmet és segít megérteni, feldolgozni őket. Fizikai szinten segít az idegrendszer, a torokgyulladás, gyomor problémák, kifejezetten gyomorfekély, porc és ízületi gondok esetén.

A holdkő az abszolút megújulás és az új kezdetek köve. A neve is mutatja nagyon erős kötődését a Holdhoz. Csak úgy, mint a Hold maga a kő is az állandó változás és körforgás megélését és az abból való legjobb fejlődést hivatott segíteni. Segít tudatosan megérteni a tudatalattiban futó programokat és ez által spirituális szinten felismerni azokat. Erős tisztánlátó kő, így a megérzések, meglátások sokkal tisztábban és igazabban jönnek általa. A különböző érzelmi és indulatbeli hullámokat tökéletesen csillapítja. Az ellentétes energiák kiegyensúlyozásában nagyon jártas akár fizikai akár finomtesti szinten, de akár a térben is. A régi érzelmi sérüléseket kiválóan gyógyítja és oldja meg. A bölcsesség erejével bír, így gyakran azonosítják a tarot Főpapnő jelzésű lapjával. Fizikailag jó hatással van az emésztő és szaporító szervekre. Csökkenti az esetleges méreganyagok felszívódását és azok megtapadását a testben.  Hölgyek esetében kiváló menstruációs panaszok, illetve a változókor tüneteinek kezelésében. Álmatlanság esetén is nagyon jó hatással bír.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!