Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Narancs kalcit marokkő

INKA Kft.
800 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 15 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
800 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A narancs kalcitot a kristály gyógyászatban gyakran nevezik Jézus szíve kristálynak. Ezt a megtisztelő nevet a belőle áradó végtelen nyugalom és béke energiái miatt kapta. Kiválóan növeli az energiákat és egyúttal megtisztítja azokat. Kiválóan alkalmazható térharmonizálásra, megtisztítja azt a negatív rezgésektől és egyensúlyba hozza az ott lévőkkel. Nagyon aktív ásvány, segít a folyamatokat beindítani, felgyorsítani, mozgásban tartani. A médiumi képességeket kiváltképp felerősíti és megnöveli. Képes összekapcsolni az érzelmeket és az értelmet, így létrehoz egy erő érzelmi intelligenciát. A reményvesztett időkben a legnagyobb társ és támogató. Fizikai szinten segít a kiválasztószerveknek, csontozatnak, az ízületeknek. Enyhíti az emésztési problémákat és a bőrbetegségeket. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!