Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Narancs Szelenit korong - Horoszkóp szimbólummal

IN
6.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: narancs szelenit

Méret: kb. 14,5 x 1,5 cm

Származási hely Marokkó

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
6.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A szelenit a tiszta tudat és a közvetlen angyali minőséggel való kapcsolat köve. Közvetlenül a személyes fénytesthez kapcsolódik, annak energiáit harmonizálja és a földelésben egyensúlyt teremt. A nyugalom és a türelem köve, elcsendesíti az elmét és a tudatot, segít a meditációkban és a spirituális tevékenységekben. A kő maga ősinek számít, azonban a megújulás energiáival látja el használóját. Védelmi szerepét érdekesen fejti ki, mivel nem elhárítja a problémákat, hanem segít felismerni őket és megérteni miért történnek meg. Ezáltal a védelme inkább a megértésen mintsem a hárításon alapszik. Kiválóan tisztítja a teret fizikai és energetikai szennyeződésektől egyaránt, az aurából képes elvezetni a nem kívánatos rezgéseket, entitásokat. Magában hordozza, mint egy feljegyzésképpen mindazt, ami a világban megtörtént, a személyes fejlődés is visszakövethető és értelmezhető segítségével. Rendszeresen használva erősíti a jövőbelátás képességét. Fizikai szinten segít a gerincoszlop, a kötőanyagok, a csontozat, a fogak, az epilepszia, vérmérgezés okozta problémákon. Kismamáknak szoptatás idején remek társ.

sárga szelenit ismeretes barackszínű szelenitként is. Magának az isteni fény sugarainak fizikai megjelenéseként tekintenek rá. Ezt a tiszta energiák közvetíti magából. Segít felismerni és javítani negatív viselkedési mintáinkon, rejtett énünkön. Rávezet a megújulásra és a jobbá válás igényére, melyben elfogadtatja, hogy teljesek és tökéletes vagyunk, de minik lehetünk jobbak és egészebbek. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik nehezen fogadják el vagy élik meg az élet 3 fő ciklusát. Kimondottan a papnők köve, így inkább női nemhez vonzódó kő, a férfiak esetében segít felismerni és kibontakoztatni női oldalukat és minőségüket. Segít felszínre hozni, tudatra ébreszteni a karmikus leckéket és feladatok, ezzel gyorsítva kissé azok ledolgozását. Fokozza az elengedés és a megbocsátás természetes meglétét az életben. Fizikai szinten jótékonyan hat a pubertás kor és a menopauza ideje alatti átmeneti hormonális zavarokra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!