Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Nefrit jáde csiszolt csúcs

IN
3.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: nefrit jáde

Méret: 7 cm kb.

Származási hely Pakisztán

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A jádék egyik különleges változata a nefrit jáde. Az alaptulajdonságok mellett, kifejezetten erős a spirituális emelő képessége. Képes elősegíteni a megvilágosodás állapotát és felismerni a visszahúzó energiákat és kötelékeket. A tudatot, az mellet, hogy képes összekapcsolni az égi világgal, egyenesen a Felemelkedett mesterek köreibe vezeti, általa közvetlen ők válnak a belső tanítókká.

Jáde az egyik legmisztikusabb és legerőteljesebb kristályok egyike. Nem véletlen, hogy a keleti kultúrák és vallások hatalmas tiszteletben tartják ezt a követ. Hitrendszerük szerint hatalmas évmilliókra visszanyúló isteni, előző korok, civilizációk és különböző világok tudatosságát tartalmazza magában. Egy átjáróként tud szolgálni a mi világunk és más világok, létsíkok között. Nagyon erős nyugalmat áraszt ki magából, segítségével elérhetjük a lelki béke tökéletes állapotát. Távol tart minden negatív rezgést és energiát, de nagyon erősen vonzza a szerencsét és a jólétet. Használatával gondolatok tisztulnak, egyszerűbbek mégis sokkal igazabbak és helyesebbek lesznek. Spirituális képességeket felerősíti és serkenti. Képes felébreszteni előző életek bölcsességét és tudását, összekapcsol az égi világgal. Fizikai szinten segít a vesék működésében, a bőrproblémákon, újjáéleszti a sejteket, energiával és erővel látja el a testet, a termékenységre kifejezetten jó hatással bír, egyensúlyban tartja a test folyadékháztartását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!