Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Nefrit jáde marokkő

POE
1.500 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2-3 cm

Származási hely Brazilia

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 11 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.500 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A jádék egyik különleges változata a nefrit jáde. Az alaptulajdonságok mellett, kifejezetten erős a spirituális emelő képessége. Képes elősegíteni a megvilágosodás állapotát és felismerni a visszahúzó energiákat és kötelékeket. A tudatot, az mellet, hogy képes összekapcsolni az égi világgal, egyenesen a Felemelkedett mesterek köreibe vezeti, általa közvetlen ők válnak a belső tanítókká.

Jáde az egyik legmisztikusabb és legerőteljesebb kristályok egyike. Nem véletlen, hogy a keleti kultúrák és vallások hatalmas tiszteletben tartják ezt a követ. Hitrendszerük szerint hatalmas évmilliókra visszanyúló isteni, előző korok, civilizációk és különböző világok tudatosságát tartalmazza magában. Egy átjáróként tud szolgálni a mi világunk és más világok, létsíkok között. Nagyon erős nyugalmat áraszt ki magából, segítségével elérhetjük a lelki béke tökéletes állapotát. Távol tart minden negatív rezgést és energiát, de nagyon erősen vonzza a szerencsét és a jólétet. Használatával gondolatok tisztulnak, egyszerűbbek mégis sokkal igazabbak és helyesebbek lesznek. Spirituális képességeket felerősíti és serkenti. Képes felébreszteni előző életek bölcsességét és tudását, összekapcsol az égi világgal. Fizikai szinten segít a vesék működésében, a bőrproblémákon, újjáéleszti a sejteket, energiával és erővel látja el a testet, a termékenységre kifejezetten jó hatással bír, egyensúlyban tartja a test folyadékháztartását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!