Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Nostradamus keveréke - Légfertőtlenítő keverék, testre és maszkokra

Hszien Kft.
990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: 2 ml

Terápiás tisztaságú illóolajokból kikeverve!

Elérhetőség: 27 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
990 Ft

Leírás és Paraméterek

 Az illóolajok régóta vannak az emberek segítségére az élet szinte minden területén. Az elmúlt évszázadok során bekövetkezett nagyobb járványok idején is bizonyították segítő és jótékony hatásukat. Az egyik legismertebb keveréket Nostradamus készítette el a pestit idején. Az általa elkészített gyógynövény és illóolaj keveréket a pestismaszk orrészébe helyezte el, így minden légvétel alkalmával a levegő ezen a keveréken keresztül jutott el az orráig, fertőtlenítve, tisztítva azt.

 A Hszien Ezoterikus Ajándékbolt elkészítette ugyanezt a keveréket. Tökéletes arányban újra alkottuk Nostradamus receptúráját. A legjobb minőségű illóolajokat használtuk fel hozzá, melyeket a világszinten elismert doTerra cég állít elő és CPTG ellenőrző számmal rendelkeznek, illetve aromaterápiás minőségű tiszta olajokból. A keverék többek között tartalmaz citrom, levendula, oregáno, borsmenta olajokat.

  Ez az olaj kombináció erős fertőtlenítő hatással rendelkezik. Elsődlegesen külsőleg ajánlott használni. A nyaki részre felkenve, tenyérbe cseppentve, illetve kiválóan alkalmas arcmaszkra kenve, hogy légvétel alkalmával a beáramló levegőt fertőtleníteni tudja.

 Fontos, a keverék csak külsőleg alkalmazható!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!