Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ohm szimbólumos szélcsengő Rudraksha gyöngyökkel

Phoenix
11.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: réz, rudraksha

Méretek: kb 65 cm

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A szélcsengő a Rudraksha magok, réz harangok és az Ohm szimbólumát egyesíti. A harangok tiszta, kellemes hanggal rendelkeznek. A megszólalásakor keletkező tiszta rezgések képesek harmonizálni a teret, elvezetni a negatív energiákat és távol tartani mindazt ami ártó lehet. A hagyomány úgy tartja, hogy a szélcsengők, főleg ha az kagylóból, fából, bambuszból, kristályból vagy rézből készült távoltartja a rossz szellemeket.

Használható kül- és beltéren egyaránt.

Az Aum vagy Om az egyik legfontosabb hindu jelkép, a mantráik, imáik és szertartásaik alapját képezi. A mindenség megteremtésének szent szavaként ismerik el, nincs ennek a szónak sem eredete, sem kezdete, mivel öröktől való.  A szó magában tartalmaz mindent az anyagi világot (A), az asztrális síkot (U) és az elmén túli mindenséget (M). Segít a meditációban, lenyugtatja az elmét, energiát áramoltat minden szinten a testbe, illetve segíthet különböző transz állapotok elérésében. A szimbólumot viselve vagy használva védelmet ad, segítség a léleknek és fejlődésének, harmóniába hoz mindennel.

A Rudraksha az Elaeocarpus fa magja. A keleti tanok szerint a fa és ennek termése is kifejezetten fontos szerepet tud játszani a lelki fejlődés útjára lépő ember életében. A fa szinte csak a Himalája magasabb vidékein található meg, ez a terület az ott lévő szent energiák miatt már hozzájárul a fa és magjainak magas rezgéséhez. Pár helyen még megtalálható a Földön, mint pl. Nepál, Burma, Thaiföld, Indonézia, de ezekben az esetekben is csak megszentelt földön találhatóak. A Rudraksha magas rezgése segít, hogy megtaláljuk önmagunkban a magasabb és isteni lényt és ezáltal elinduljunk a megvilágosodás útján. A negatív, ártó energiák és entitások képtelen elviselni a Rudraksha magas szintű tiszta rezgését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!