Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Matt Ónix oroszlánfejes karkötő - ezüst

Ár:
3.390 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Ásványok: ónix

Méret: 18-19cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8mm

Forgalmazó: Hszien Kft.
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Ez a karkötő a védelem és a kitartás tökéletes párosítása. Az ónix biztonságot, erőt, védelmet és kitartást ad már magában is. Mindezt az oroszlán szimbólumával erősítettük meg az abszolút erő és kitartás létrehozásáért.

Kiválóan alkalmas a mindennapi kihívásokkal való szembenézéshez és azok könnyű szerrel történő megoldásához. A munkahelyi feladatok és stressz kezelésesre. Illetve a sport és testépítésben is nagy segítséget tud jelenteni.  

Ónix kiváló támogató, biztonságot és erőt adó, védelmező kő. Beállítja használóját a magasabb rendű feladatok és energiák örvényébe, a személyes feladatok folyamatába. Képes bepillantást engedi a jövő alakulásába, hogy azon a saját akarat alapján lehessen változtatni. Nem engedi, hogy használóját elnyomja bármilyen külső hatás vagy energia. Erőssé, magabiztossá, határozottá és céltudatossá tesz. Az emlékek megőrzésére kiválóan alkalmas és azokat hosszú évek után is képes elő hozni. A régebbi sebek és fájdalmak gyógyítására is kiváló. Az aggodalmaskodás, félelmek és a túlagyalás kiváló „gyógyszere”. A bölcsesség forrása, megláttatja velünk a dolgok helyes folyamatait és a háttérben húzódó okokat. Képessé tesz az Univerzum gyógyító energiáinak befogadására és azok tudatos felhasználásra. Harmóniában tartja a jin és a jang energiákat. Fizikai szinten segít a fogak, csontok, a csontvelő, vér és vérképzés, lábak, az esetleges daganatos megbetegedések esetén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!