Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Orgonit piramis - Élet virága

POE
6.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 7 x 7 x 6 cm 

Ásvány: hegyikristály, fekete rurmalin

Az egyes darabok között árnyalatbeli eltérés előfordulhat!
Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
6.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az orgonitok egy modern energetikai védelmet nyújtó eszközök a láthatatlan, nem természetes, káros sugárzások és energetikai hatások ellen. Az orgonit létrehozása Wilhelm Reich Orgon nevéhez és energiákkal kapcsolatos kutatásaihoz fűződik. Tanulmányai során létrehozott az anyagok kombinálásából egy olyan ’’szerkezetet’’, mely képes a minket körülvevő térben megjelenő káros mikrohullámokat, elektromos kisugárzásokat, adótoronyból származó természetellenes, egészségre ártalmas energiákat Életerő energiává változtatja át.

Az orgon életenergiát jelent (chi, éter vagy prána). Az orgonit kristály, gyanta és fém összetétele. Védelmet nyújt a káros (elektromágneses) sugárzás és egyéb energiaszennyezés ellen. Az orgonit általános relaxáló hatású, és elősegíti a testi és lelki egészséget.

A piramis kifejezetten az energiamezők kiegyensúlyozására készült a lakó- vagy munkahelyén. A piramist érdemes a helyiségben központi helyre elhelyezni vagy közvetlen elektroszmog forrás mellé. Meditációs gyakorlatok alatt, célszerű lehet a kézben tartani legalább 20 másodpercig, így az auramezőben teljesen eloszlik a rezgése.

Összetétele: Ásványok (hegyikristály, fekete turmalin), réz, akril

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!