Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Orson Scott Card – Árnyékbábok

Ár:
3.300 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Orson Scott Card – Árnyékbábok

Unio Mystica Kiadó, 2015

364 oldal,  ISBN: 9786155546006

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Forgalmazó: Unio Mystica Kiadó
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

AZ ÁRNYÉK-SOROZAT HARMADIK RÉSZE, MOST ELŐSZÖR JELENIK MEG MAGYAR NYELVEN!

A Végjátékban véget ért Hangyháború után a harc most a Föld teljes uralmáért zajlik. Az Árnyék-sorozat harmadik részében a Hegemónia a bukás szélére kerül, ám az őrült és zseni Achilles az árnyékból, láthatatlan szálakat mozgatva irányítja tovább a hatalomátvételt. A Végjáték hősei a Föld különböző országainak stratégiai pozícióit töltik be, de közös összefogásuk sem elég, hogy Achillest megállítsák. Ebben a sodró lendületű, izgalmas cselekményekben gazdag, szinte letehetetlen regényben Orscon Scott Card a tőle megszokott profizmussal szövi tovább a Végjáték utáni Föld történetét.

ORSON SCOTT CARD, aki íróként számos elismerést kapott, tucatnyi science-fiction és fantasy bestsellerrel büszkélkedhet. Card az első olyan szerző, aki két egymás utáni évben is elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat. Az Árnyék-sorozat eddig megjelent két kötete – az Ender árnyékában és a Hegemón árnyéka – után, a harmadik részt most először vehetik magyarul is a kezükbe az olvasók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!