Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Orson Scott Card – Az elme gyermekei (Végjáték 4)

Ár:
3.465 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Orson Scott Card – Az elme gyermekei (Végjáték 4)

Unio Mystica Kiadó, 2015

352 oldal,  ISBN: 9786155546020

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Forgalmazó: Unio Mystica Kiadó
Elérhetőség: 3 db raktáron

Leírás és Paraméterek

VÉGJÁTÉK-SOROZAT BEFEJEZŐ RÉSZE

Orson Scott Card Végjáték-sorozata méltán a science fiction irodalom legsikeresebb regényciklusa. Az elme gyermekei című kötet nagyon izgalmas lezárása az Ender univerzumát bemutató sorozatnak, s végre – hosszú évek után – a magyar olvasók is kezükbe vehetik a regényfolyam negyedik, befejező részét.

E történet már teljesen elrugaszkodik az Ender gyermekéveit bemutató Végjátéktól, valamint továbbviszi a Holtak Szószólójában és a Fajirtásban megismert, az emberiség alapvető kérdéseivel foglalkozó mély gondolatokat. Az elme gyermekei – mindamellett, hogy filozofikus eszmefuttatásaival gondolkodásra készteti az olvasót – Cardhoz méltó történetvezetéssel bír, és cselekményei teljesen magával ragadják az embert.

Az elme gyermekeiben a korábban megismert mesterséges intelligencia, Jane körül forognak az események, akinek lététől függ szinte az egész emberiség jövője. Vajon képes-e az ember meghaladni saját magát, és önmagához méltó helyét elfoglalni az univerzum életformái között?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!