Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ortocerász - ammonitesz piramis

INKA Kft.
14.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: ortocerász - ammonitesz

Méret: 9 x 9 x 7,5 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
14.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az ortocerász valójában egy tengeri élőlény és üledék kövületének kikristályosodott formája, nagyjából 75 millió éves. Az év milliók bölcsességének kövének tartják pont ezért. Magában hordozza a föld átalakulásának, fejlődésének, eseményeinek történelmét. Mély meglátásokkal és összefüggéseket megmutató, univerzális gondolatokkal látja el használóját. A meditációs és egyéb révüléssel, mantrázással járó gyakorlatokat remekül felerősít és elmélyít. A közös jó és a kollektív egység javát szolgáló látásmódot és gondolatokat erősíti. Fizikai szinten segít az agy, az idegek, a csontozat, az ásványi anyag felszívódás, a légzőszervek problémáin.

Az ammonitesz egy több millió évvel /kb. 75 millió/ ezelőtt élt tengeri élőlény megkövesedett és kikristályosodott maradványa. Az év milliók során magába gyűjtötte a világ és az univerzum bölcsességét és tudatosságát. Magában hordozza a föld átalakulásának, fejlődésének, eseményeinek történelmét. Mély meglátásokkal és összefüggéseket megmutató, univerzális gondolatokkal látja el használóját. A meditációs és egyéb révüléssel, mantrázással járó gyakorlatokat remekül felerősít és elmélyít. A közös jó és a kollektív egység javát szolgáló látásmódot és gondolatokat erősíti. Az aranymetszet mindent meghatározó szent geometriáját hordozza magában, melynek erejét képes átadni használójának. Fizikai szinten segít az agy, az idegek, a csontozat, az ásványi anyag felszívódás, a légzőszervek problémáin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!