Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Palo Santo - Angelika gyökér füstölőkeverék

Hszien Kft.
1.590 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 10 g

Illata: fanyar, fás, földes, édes

Energetikai minőségek: védelem, bizalom, földelés, tisztítás, gyógyítás
Elérhetőség: 15 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.590 Ft

Leírás és Paraméterek

Az indián kultúra egyik legszentebb növénye, mely világszerte egyre kedveltebb és ismertebb füstölőanyaggá vált. Energetikailag kiválóan alkalmas tisztításokhoz, gyógyításhoz, befelé figyeléshez, meditációhoz, biztonságérzet megteremtéséhez.  Rendszeres használata segíthet, egy állandó harmonikus tér kialakításában és a nyugodt belső világ megteremtésében.

Az angelikagyökeret gyakran vélhetjük felfedezi ezoterikus, spirituális írásokban vagy szájhagyományban angyalgyökér néven. Ez a csodálatos növény a lélekkel és a nevéből eredően közvetlen az angyali minőségekkel áll nagyon szoros kapcsolatban. A hagyomány úgy tartja, hogy közvetlenül az angyaloktól, pontosabban az arkangyaloktól kapták ezt a növényt az emberek.

A fitoterápiában és a kínai orvoslásban egyaránt megtalálható és fontos szerepe van. Alkalmazzák szívbetegségek, immunerősítés, női betegségek, izom és ízületi problémák esetén is.

A növény hatalmas védelmező erővel és energiával rendelkezik, melyet füstölése során kiváltképpen kilehet használni. Ebből adódóan nagyon jó tértisztításra, harmonizálásra, elvezetésekre. Ajánlott olyan helyeken égetni, ahol úgy érzékeljük gyakori, hogy entitások, szellemi lények vagy vissza maradványaik fordulnak elő. A növényből kiáramló rezgés segít feloldani és a fénybe vezetni ezen energiákat.

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!