Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Palo Santo fekete labradorit karkötő 8 mm

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

SERFOR minősítésű Palo Santo

Ásványok: fekete labradorit

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Labradorit kristályt az egyik legmisztikusabb ásványnak tartják, védelmező és fényhozó kőnek is szokták hívni. Segít abban, hogy a tudat a lehető legerősebb szinten tudjon működni és egyúttal állandó kapcsolat álljon fent az univerzális erőkkel. A leghatásosabb védelmet biztosítja az energiavámpírok ellen, láthatatlanná tesz az ilyen típusú emberekkel szemben. Megakadályozza, hogy energia veszteség lépjen fel és a különböző finomtesti szinteket feltölti és megerősíti. A beavató kristályok közé tartozik, így erős spirituális fejlődés várható tőle. A teljes csakra rendszert segít harmóniában tartani és tölteni. Minden nemű félelmet, bizonytalanságot, aggodalmat, negatív gondolatot segít feloldani és a gyász és veszteség érzeten is segít könnyebben túljutni. Fizikailag jó hatással van a szemekre, látó és agyi idegek működésére. A hormonháztartás egészséges működését segíti elő, csillapítja az esetleges menstruációs görcsöket és problémákat. A magas vérnyomásra is jó hatással bír.

A Palo Santo (Holy Wood) tulajdonságai

Az Andok őslakosai évszázadok óta használják a Palo Santo-t a negatív energia megtisztítására. A fa égetése során felszabaduló füst, erő és energiák, megtisztít a negatív energiáktól,  helyreáll a béke és a nyugalom, valamint a kapcsolat a Földanyával. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. A Palo Santo kellemes frissítő és felemelő illattal rendelkezik. A Palo Santo illata segíthet tisztítani az aurát és elősegíteni a pozitív érzéseket és örömöt.

Az indián kultúra egyik legszentebb növénye, mely világszerte egyre kedveltebb és ismertebb spirituális növénnyé vált. Energetikailag kiválóan alkalmas tisztításokhoz, gyógyításhoz, befelé figyeléshez, meditációhoz, biztonságérzet megteremtéséhez.  Rendszeres használata segíthet, egy állandó harmonikus tér kialakításában és a nyugodt belső világ megteremtésében.

SERFOR minősítésű

Ez a Palo Santo a perui Mezőgazdasági és Öntözési Minisztérium (SERFOR) által kezelt, engedélyezett és tanúsított erdőkből származik. Csak olyan Palo Santo fákat és ágakat használnak, amelyek természetesen leestek és legalább 3-4 évig a földön maradtak. Ez a betakarítási módszer nem károsítja a természetet, az élő világot és ezzel együtt Földanyát (Gaiat) sem. A természeti értékek mellett a minőségi alapanyagokra is figyelnek csak gazdag aromájú, egészséges, és kiváló fát használnak fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!