Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Palo Santo hegyikristály medál, 1. osztályú

Hszien Kft.
1.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

SERFOR minősítésű Palo Santo

Ásványok: hegyikristály

Méret: 3 cm

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

A Palo Santo (Holy Wood) tulajdonságai

Az Andok őslakosai évszázadok óta használják a Palo Santo-t a negatív energia megtisztítására. A fa égetése során felszabaduló füst, erő és energiák, megtisztít a negatív energiáktól,  helyreáll a béke és a nyugalom, valamint a kapcsolat a Földanyával. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. A Palo Santo kellemes frissítő és felemelő illattal rendelkezik. A Palo Santo illata segíthet tisztítani az aurát és elősegíteni a pozitív érzéseket és örömöt.

Az indián kultúra egyik legszentebb növénye, mely világszerte egyre kedveltebb és ismertebb spirituális növénnyé vált. Energetikailag kiválóan alkalmas tisztításokhoz, gyógyításhoz, befelé figyeléshez, meditációhoz, biztonságérzet megteremtéséhez.  Rendszeres használata segíthet, egy állandó harmonikus tér kialakításában és a nyugodt belső világ megteremtésében.

SERFOR minősítésű

Ez a Palo Santo a perui Mezőgazdasági és Öntözési Minisztérium (SERFOR) által kezelt, engedélyezett és tanúsított erdőkből származik. Csak olyan Palo Santo fákat és ágakat használnak, amelyek természetesen leestek és legalább 3-4 évig a földön maradtak. Ez a betakarítási módszer nem károsítja a természetet, az élő világot és ezzel együtt Földanyát (Gaiat) sem. A természeti értékek mellett a minőségi alapanyagokra is figyelnek csak gazdag aromájú, egészséges, és kiváló fát használnak fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!