Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Palo Santo matt macskaszem - matt ónix karkötő 8 mm

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

SERFOR minősítésű Palo Santo

Ásványok: macskaszem, ónix

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 6-8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A macskaszem a tigrisszem és a sólyomszem közötti átmenet eredményeképpen jön létre. Erőteljes önbizalom, önszeretet és önelfogadás növelő. A verbális bántalmazásokból adódó elfojtott érzéseket, blokkokat oldja és segít újra könnyedén élni. Elvezeti a környezetből a nemkívánatos, ártó energiákat, helyüket a fejlődést támogatóval tölti fel. Segít abban, hogy az begubózott személyiség kibontakozzon, és ezzel megmutatja, mekkora potencia rejlik viselőjében, felhívja a figyelmet az egyediségre és a tehetségre. Általa könnyebben felállíthatóak a határok, hogy meddig engedünk be másokat az életünkbe. Fizikai szinten segít a szem, a látóidegek, a haj, a köröm, az emésztés, a laktóz érzékenység, a szorulás, az energia hiány esetén. 

Ónix kiváló támogató, biztonságot és erőt adó, védelmező kő. Beállítja használóját a magasabb rendű feladatok és energiák örvényébe, a személyes feladatok folyamatába. Képes bepillantást engedi a jövő alakulásába, hogy azon a saját akarat alapján lehessen változtatni. Nem engedi, hogy használóját elnyomja bármilyen külső hatás vagy energia. Erőssé, magabiztossá, határozottá és céltudatossá tesz. Az emlékek megőrzésére kiválóan alkalmas és azokat hosszú évek után is képes elő hozni. A régebbi sebek és fájdalmak gyógyítására is kiváló. Az aggodalmaskodás, félelmek és a túlagyalás kiváló „gyógyszere”. A bölcsesség forrása, megláttatja velünk a dolgok helyes folyamatait és a háttérben húzódó okokat. Képessé tesz az Univerzum gyógyító energiáinak befogadására és azok tudatos felhasználásra. Harmóniában tartja a jin és a jang energiákat. Fizikai szinten segít a fogak, csontok, a csontvelő, vér és vérképzés, lábak, az esetleges daganatos megbetegedések esetén. 

A Palo Santo (Holy Wood) tulajdonságai

Az Andok őslakosai évszázadok óta használják a Palo Santo-t a negatív energia megtisztítására. A fa égetése során felszabaduló füst, erő és energiák, megtisztít a negatív energiáktól,  helyreáll a béke és a nyugalom, valamint a kapcsolat a Földanyával. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. A Palo Santo kellemes frissítő és felemelő illattal rendelkezik. A Palo Santo illata segíthet tisztítani az aurát és elősegíteni a pozitív érzéseket és örömöt.

Az indián kultúra egyik legszentebb növénye, mely világszerte egyre kedveltebb és ismertebb spirituális növénnyé vált. Energetikailag kiválóan alkalmas tisztításokhoz, gyógyításhoz, befelé figyeléshez, meditációhoz, biztonságérzet megteremtéséhez.  Rendszeres használata segíthet, egy állandó harmonikus tér kialakításában és a nyugodt belső világ megteremtésében.

SERFOR minősítésű

Ez a Palo Santo a perui Mezőgazdasági és Öntözési Minisztérium (SERFOR) által kezelt, engedélyezett és tanúsított erdőkből származik. Csak olyan Palo Santo fákat és ágakat használnak, amelyek természetesen leestek és legalább 3-4 évig a földön maradtak. Ez a betakarítási módszer nem károsítja a természetet, az élő világot és ezzel együtt Földanyát (Gaiat) sem. A természeti értékek mellett a minőségi alapanyagokra is figyelnek csak gazdag aromájú, egészséges, és kiváló fát használnak fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!