Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Pentagrama motívumos faszenes füstölőedény

Hszien Kft.
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: kb. 10 x 7 cm

Színe: terrakotta

Alkalmas faszenes füstöléshez, kúpok és füstölőpálcákhoz

Magyar kézműves kerámia

Elérhetőség: 6 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Minőségi, szépséges, magyar keramikus által készített füstölőedény. Kiválóan használható faszenes füstöléshez, kúp és füstölőpálcák égetéséhez. A külsejét a Pentagrama szimbólum díszíti melynek köszönhetően, segít bevonzani az ennek megfelelő univerzális energiát.

Az egyik legősibb, minden vallásban és hitrendszerben megjelenő jelkép a pentagrama. A mágikus szertartások egyik legalapvetőbb szimbóluma. A jelkép 5 csúcsa segít energetikailag bevonzani az élet 5 alapvető alkotó elemét (tűz, víz, föld, szél, éter), segít kapcsolatot teremteni az 5 fő bolygóval (Jupiter, Merkúr, Mars, Szaturnusz, Vénusz). Az általa létrehozott energiák segítenek a spirituális képességek felerősítésében, a mágikus szertartások elvégzésében és egy nagyon erős védelemmel ruházza fel a használóját.

Keramikus: Vincze Kornélia Andrea E.V.

Pár lépésben a szenes füstölés használatáról:

- Hőálló égetőedényedbe helyezz füstölő sót vagy füstölő homokot.
- Tedd az égetőedényedet egy stabil biztos helyre (ajánlott alátétet tenni alá az égetés során keletkező hő miatt).
- Gyújts meg egy szénkorongot és várd meg, amíg teljesen át nem izzik és enyhén szürke színe nem lesz. Majd tedd bele az égetőedénybe a füstölő sóra vagy homokra, esetleg rácsra.
- Helyezz a szénkorongra számodra megfelelő mennyiségű füstölőanyagot.
- Az elégett, elhamvadt vagy elszenesedett füstölőanyagokat ne égesd tovább, azokat szedd le róla. Ha még izzik a szén és szeretnél még füstölni helyezz fel újabb adagot. 
- Ha végeztél a füstöléssel várd meg, amíg kihűl az edény és a szén sem izzik már. Csak ha teljesen kihűlt abban az esetben dobd ki a kukába. A füstölő só és homok többször is nyugodtan újrahasználható.
- A megtisztított égetőedény készen áll az újabb használatra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!