Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Pink hematit karkötő 8 mm

Hszien Kft.
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: pink hematit

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A pink hematit egy mesterséges úton megfestett kristály típus. Az alapját egy jó minőségű hematit adja, melyet mesterséges eljárással pink festékkel vonnak be. Az így létrejött új kő segít a hematit tulajdonságain és energiáján keresztül az érzelmi világ mélyebb megismerésében. Általa tudatosabban figyelhető meg a különböző érzelmi és lelki megmozdulás és reakció a különböző helyzetekre. Segítségével irányítás alá vonhatóak a különböző érzelmi kitörések. Az érzelmi sérüléseket is kiválóan kezeli és felismerteti valódi üzeneteiket, tanulási folyamataikat. 

A hematit legerősebb hatásai a földelés és a védelem. Tökéletes egyensúlyt teremt a test-lélek-szellem hármasságában. Erőteljes férfiasabb jang energiájú kristály, így ezeknek az erőknek a tökéletes megélést biztosítja. Nagyon erős támogató, önbizalmat, kitartást és céltudatosságot biztosít birtokosának. Az önkorlátozó magatartást és gondolkodást segít felszámolni. A különböző szenvedély betegségek és függőségek alóli felszabadulást is támogatja. A csalódások, hibák, veszteségek okozta állapotok helyes megélésére és feldolgozására ösztönöz. Általa nem negatívumként, hanem egy tudatos tanulási folyamatnak láthatjuk őket. Képes arra, hogy a testben felgyülemlett felesleges vagy túl intenzív energiákat kivonja és elvezesse Földanyának. Fizikai szinten segít a vérképzésben és keringésben, veseműködésben, szöveti regenerációban. Lázcsillapító hatású, a töréssel járó problémákat is segít gyorsabban helyreállítani, izom és ízületi bántalmak és problémák esetén is kiváló. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!