Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Radleigh Valentine - Varázslatos életed megteremtése

ED
5.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Radleigh Valentine - Varázslatos életed megteremtése

Gyakorlati útmutató az angyalokkal való kommunikációhoz

Édesvíz Kiadó, 2022

232 oldal,  ISBN: 9789635073047

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A VARÁZSLAT MÁR A TIED! HASZNÁLD!

„Benned is rejlik egy varázspálca, és az nem más, mint egy égi iránytű, amely arra teremtetett, hogy az öröm felé vezessen.”

Radleigh Valentine ötvözve a humort a spiritualitással, a tiszta szeretet és a feltétel nélküli támogatás angyali üzeneteivel inspirálja közönségét szerte a világon. Ebben a mágikus útmutatóban, Varázslatos életed megteremtése című könyvében gyakorlatias, derűs tanácsokat és egyszerűen végrehajtható gyakorlatokat kínál, amelyek segítségével munkára foghatod a spirituális energiáidat, leküzdheted a korlátaidat, és rálelhetsz önmagad legboldogabb és leghitelesebb énjére.

Varázslatos életed megteremtése rendelkezésedre bocsátja azokat a mindennapi mágikus képességeket és ismereteket, amelyekre számos területen szükséged lehet:

  • Hogy megteremthesd amire valójában vágysz

  • Hogy az örömmel és hálával teli életed válaszd

  • Hogy felismerd az Univerzum jeleit, amelyekkel nap mint nap megajándékoz

  • Hogy beszélhess az angyalaiddal, és elfogadhasd az Égiek támogatását

  • Hogy megismerhesd azokat a stratégiákat, amelyeket követve növelni tudod a „mindennapi mágikus erődet” és az „életmágiádat”

Fedezd fel a benned rejlő mágikus erőt, figyelj az angyalok válaszára, és teremtsd meg azt a varázslattal teli életet, amelyre születtél!

„Tisztában vagyok a világ – és egyben a személyem – előtt álló kihívásokkal, de őszintén hiszek egy olyan univerzumban, amely mindnyájunkat szeret és imád, és amely azt akarja, hogy rátaláljunk a korlátlan öröm forrására.”

A sikerszerző Radleigh Valentine How to Be Your Own Genie című első könyvének átdolgozott kiadása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!