Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rafael arkangyal medál

1.290 Ft
(1)

Méretek: 38 mm

Anyaga: fém

Származási hely: Olaszország

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

38 mm-es Raffael arkangyal érem ezüst színben. Az angyal szárnyai arany színűek.  Az érem fémötvözetből készült és a felületkezelő eljárás során kapta az ezüst és arany színű bevonatot.

Ráfael, egy a hét angyal közül, „aki mindig készen áll, hogy az Úr fölséges színe elé lépjen”. Arkangyal, főangyal az angyalrangsorban az angyalok fölött álló, üdvözült szellemi lény.

Rafael az égi világ gyógyítója. Tevékenysége az isteni közbelépésben és tanácsadásban mutatkozik meg. Az előbbi esetben közbeavatkozik egy adott helyzetben, körül veszi smaragdzöld színű fényével és a gond egy csapásra elillan. A másik esetben viszont (és ez a gyakoribb) intuícióval és megérzésekkel mutatja meg neked, hogy te magad mivel segítheted elő a gyógyulásodat.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 01. 14.
Élőben sokkal, de sokkal szebb mint a képeken. Hálás vagyok érte, hogy ráleltem. Remek kiszolgálás, gyorsak és pontosak.