Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rebecca Campbell - A FÉNY EREJE

TBS
7.490 Ft
(1)

Rebecca Campbell - A FÉNY EREJE

128 oldalas kézikönyv +  44 lapos kártyacsomag

Totel Books, ISBN: 99788073706104

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A bölcsesség a tudatunkban lakozik.

Rebecca Campbell ünnepelt spirituális tanító. Szuggesztív erejű alkotásai óriási segítséget nyújtanak az intuitív fejlődésben. Különleges tanácsai olyan üzeneteket közvetítenek, amelyek kitárják a szív kapuját, hogy rajta keresztül áramolhasson az egyetemes bölcsesség, és energia. Rebecca nemzetközi szinten tanítja követőit arra, hogy megtalálják a válaszokat lelkükből fakadó kérdéseikre.

A FÉNY EREJE megmutatja, hogyan kell a fénykártyákat használni, minden kártyalaphoz értelmező magyarázat és iránymutatás tartozik, hogyan nyisd meg lelked szent terét, hogyan kapcsolódj az univerzum  határtalan energiájához.

Öt kártyatípus segít intuícióidhoz kapcsolódni, hogy teljes életet élhess, mielőbb megtaláld saját megvilágosodásodat.

 Olyan időket élünk, amelyben több változással szembesülünk, mint amennyit szeretnénk. Sokan riadót fújnak, valós és hamis próféták hirdetnek súlyos igéket. A bőrünkön érezzük, hogy valami nincs rendben, talán félünk is, mert eddig csak kevesek által tapasztalt keserűséges idők várhatóak. Keressük a kapaszkodókat, már egyre többen elfogadjuk a segítő tanokat, mert hát mindannyian túl akarjuk élni a minden szempontból zordnak nevezhető közelgő időszakot. Az már régóta köztudott, hogy a testi egészség alapja a lelki egyensúly, a belső harmónia, önmagunk és céljaink ismerete és vállalása...

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2022. 10. 12.
Egyszerüen gyönyörű kártya csomag! Az aranyozott szélei is lenyűgözőek!