Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Relax / Stresszoldó kő - hegyikristály (Worry stone)

POE
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: hegyikristály

Méret:  kb. 4 cm

Ár 1 db kőre vonatkozik!

 

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Relax / Stresszoldó kövek (Worry stone) sima, csiszolt ásványok/kristályok, amelyeket a stressz és a szorongás enyhítésére használnak. Általában ovális alakúak, hüvelykujjnyi bemélyedéssel. Régebben különleges színű folyóban található köveket használtak erre a célra, manapság azonban kiváló kristályokat és ásványokat használnak erre a célra.

Használat : Tartsd a Relax / Stresszoldó követ (Worry stone) a mutatóujja és a hüvelykujjad között, óvatosan mozgassa a hüvelykujjadat előre-hátra a kövön. Ez a hüvelykujj előre-hátra mozgatása a kövön serkenti a kézidegeket, amelyek csökkentik a stresszt. Ez a módszert természetesen a test öngyógyító képességéét elősegítve oldja a stresszt, a zavarodottságot, a nyugtalanságot, a zűrzavaros gondolatokat.

Az Relax / Stresszoldó kövek (Worry stone) használatának régmúltra visszatekintő történelme van. Emlékek maradtak fent használatáról az ókori Tibetben, Görögországban, Írországban és számos amerikai törzsnél. Az ókori görögök általában a tengerfenéken található kristályos köveket alkalmazták. Az amerikai őslakos törzsek egy csodálatos hagyománya volt, hogy az idősek mindig a fiatalabb nemzedékeknek adták át köveiket, ezzel egy erős kapcsolatot alakítottak ki az ősök szellemével.

hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel. 

Egyes darabok között árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!