Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Relax / Stresszoldó kő - rózsakvarc (Worry stone)

POE
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: rózsakvarc

Méret:  kb. 4 cm

Ár 1 db kőre vonatkozik!

Egyes darabok között árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Relax / Stresszoldó kövek (Worry stone) sima, csiszolt ásványok/kristályok, amelyeket a stressz és a szorongás enyhítésére használnak. Általában ovális alakúak, hüvelykujjnyi bemélyedéssel. Régebben különleges színű folyóban található köveket használtak erre a célra, manapság azonban kiváló kristályokat és ásványokat használnak erre a célra.

Használat : Tartsd a Relax / Stresszoldó követ (Worry stone) a mutatóujja és a hüvelykujjad között, óvatosan mozgassa a hüvelykujjadat előre-hátra a kövön. Ez a hüvelykujj előre-hátra mozgatása a kövön serkenti a kézidegeket, amelyek csökkentik a stresszt. Ez a módszert természetesen a test öngyógyító képességéét elősegítve oldja a stresszt, a zavarodottságot, a nyugtalanságot, a zűrzavaros gondolatokat.

Az Relax / Stresszoldó kövek (Worry stone) használatának régmúltra visszatekintő történelme van. Emlékek maradtak fent használatáról az ókori Tibetben, Görögországban, Írországban és számos amerikai törzsnél. Az ókori görögök általában a tengerfenéken található kristályos köveket alkalmazták. Az amerikai őslakos törzsek egy csodálatos hagyománya volt, hogy az idősek mindig a fiatalabb nemzedékeknek adták át köveiket, ezzel egy erős kapcsolatot alakítottak ki az ősök szellemével.

rózsakvarc kiválóan alkalmas, ha a szeretet erejét akarjuk megteremteni.  A legfontosabb kristályminőség a szívcsakra és minden szívet, lelket és érzelmeket érintő terültnek. Mélyen segít megszabadulni azoktól a dolgoktól melyek ezeken a területeken árthatnak. Az érzelmi és lelki sebek legerősebb gyógyítója. Tökéletesen alkalmazható párkapcsolati problémák esetén, de akár családtagok, barátok, munkatársakkal való kapcsolódás minőségén is sokat tud segíteni. Akik még keresik a szerelmet az életükben számukra is remek segítő lehet megteremteni ezt a minőséget. Fizikailag jó hatással van a szív és érrendszerre és a légzőszervekre. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!