Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Réz nyelvkaparó

Phoenix
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ajurvédikus

Anyaga: réz

Rugalmas

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A keleti országokban évszázadok óta ismert, még nyugaton még kevésbé elterjedt. Ajurvédában a nyelvkaparó elengedhetetlen része szájhigiéniánknak, főleg a reggelek során.

Nyelvfelületünk mély pórusokat és ízlelőbimbókat tartalmaz. Sok baktérium és étel maradvány tapadhat meg ezekben a pórusokban. A kutatások azt mutatják, hogy nyelvünk hámsejtjein egyenként átlagosan körülbelül 100 baktérium található meg. Tehát nagyon koncentrált baktériummennyiségről beszélhetünk a nyelvünk felületén.

A nyelven folyamatosan képződnek halott sejteket, ételmaradékok, élő és elhalt baktériumot, valamint vegyi anyagokat, mint például a ként, amelyet a baktériumok kibocsátanak többségében.

Ha ezt a réteget nem távolítjuk el rendszeresen, akkor egy vastag rétegben megtapad a nyelven, ami a szájszag egyik fő oka. Ezen kívül az ízlelőbimbók működését is tompítja.

A nyelvkaparó napi használata a fogkefe megfelelő használatával együtt nagyon hatékony a szájhigiéné szempontjából. Ecsetelés után finoman - nem túl keményen - kaparja át a nyelv teljes felületét. Ügyeljen arra, hogy ne nyúljon túl mélyre, mert a nyelvnek azt a részét, ahol sok nagy ízlelőbimbó van, nem szabad lekaparni.

Az általunk kínált nyelvkaparó rézből készül, ennek köszönhetően rugalmas, tartós és könnyen használható. A nyelvkaparó két szárát kell megfogni és a nyelv középső részén finoman végig húzni. Öblítés után újra ismételjük meg a gyakorlatot. Általában három kaparás elegendő, ennél többszöri használat káros lehet a nyelvre. Használatot követően alaposan szájöblítés ajánlott, vízzel esetleg természetes szájvízzel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!