Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rózsaopál - roppantott hegyikristály karkötő 8 mm

Zoyande
8.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: rózsaopál, hegyikristály

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
8.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A rózsaopál erős kapcsolatban áll a gyökér és a szexcsakrával, kiválóan tisztítja és tölti azokat. Erősíti a médiumi képességeket, a látomásokat és az égiekkel való kommunikációt. Oldja a harmadikszemmel kapcsolatos blokkokat és gátakat. A szöveti regenerációt támogatja, ellenállóbbá teszi a szervezetet energetikai és fizikai behatások ellen. 

Az opál egy nagyon érzékeny és tiszta energiákkal rendelkező kő. Közvetlenül hoz információt a Kozmikus tudatból, látomásokat és erős intuíciót okozhat. A valódi énünket segít felismerni, a tehetséget kibontakoztatni és a kreativitást fejleszti. Karmikus kő, azaz segít felismertetni, hogy bizonyos cselekedeteink milyen következményekkel járnak és honnan erednek a most minket körülvevő folyamatok. Az önértékelést egészséges és helyes szintre állítja be. Segítségével tökéletesen megélhetőek a szerelem, a vágy, a szexualitás állapotai. A gátlásosságot és a zárkózott személyiséget oldja. Az érzelmi bizonytalanság idején is nagy támogató, hiszen stabilizál. Erősíti a pozitív érzéseket. Fizikai szinten segít Parkinsonkór, fertőzések, láz, vérmérgezés, menstruációs panaszok, szemproblémák alkalmával.

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!