Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rubelit golyó - 1. osztályú (Vörös turmalin)

IN
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: Rubelit (Vörös turmalin)

Méret: kb. 4,5 cm

Származási hely Madagaszkár

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

A rubelit egy másik közimert neme a vörös turmalin, annak ellenére, hogy csak foltokban tartalmazza a vöröses, rubinos árnyalatot, inkább egy kékes-zöldes-szürkés kvarc. Segít megnyílni mások felé, könnyebben léphetünk kapcsolatba új emberekkel, de belső gondolatainkat is egyszerűbben és magabiztosabban oszthatjuk meg másokkal. Erős kapcsolatban van a szexcsakrával, így kifejezetten jó hatással rá. Feltölt kreativitással, életerővel, tettrekészséggel, alkotási vággyal, életszeretettel. Fizikai szinten jótékony hatással van a szív, emésztőrendszer, vérkeringés, a lép, a máj és a vénák működésére. Izomgörcsök és megfázás esetén nagy segítség tud lenni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!