Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rubin kőzetben marokkő

IN
2.250 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 8 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.250 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

rubint gyakran az életerő forrásának is szokták nevezni. Segít megélni az egészséges hedonizmus, az élet szenvedélyes megélést, viszont soha nem engedi, hogy mindez önpusztító viselkedésbe menjen át. Serkenti a szívcsakra működését és energiáinak intenzitását. Az asztrális szintű támadások és az energiavámpírok ellen kiváló védelmet nyújt. Kiválóan fejleszti a vizualizációs gyakorlatok során az érzékelést, a látói képességeket. Az egyik legnagyobb bőséghozó kőként tartják számon, emellett segít megtartani illetve felismerni a már meglévő bőséget életünkben. Képes a haragot, rosszindulatot, dühöt és minden egyéb negatív erőt átalakítani szeretetté. Fizikai szinten jótékonyan hat a véráramra, a vesékre, a nyirokrendszerre, lázas, fertőzéses megbetegedésekre. A szexuális vágyat fokozza, az ivarszervi problémákat, megbetegedéseket gyógyíthatja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!